Nyhet

Nyhet

Hej Daniela, vår nya digitala strateg!

Ny och ny, Daniela har redan hunnit arbeta hos oss ett par månader nu. Många av våra kunder har redan haft nöjet att träffa henne men för er andra kommer här en kort intervju.

 

 

Hur känns det?

Otroligt bra då jag redan på en gång har fått jobba med roliga och spännande uppdrag. För att inte tala om alla fina och drivna kollegor som jobbar på Camelonta och Triggerbee. Så det är roligt att få komma till jobbet varje dag!

 

Berätta mer om dig själv.

Jag har en bakgrund inom B2B och telekomsektorn. Min senaste roll var som marknadsansvarig där jag hade övergripande och strategiskt ansvar för företagets marknadsföring och kommunikation. Den sista tiden låg fokus på digital marknadsföring och generellt att få in ett digitalt tänk. På fritiden spenderar jag mest tid med min lilla dotter och kille samt en hel del serietittande.

 

Du kommer med värdefull kompetens från kundsidan. Vilka erfarenheter som beställare tar du med dig?

Jag har varit i kundens position flera gånger tidigare så därför vet jag vilka funderingar och farhågor kunder ofta har. Jag vet också hur viktigt det är med klar och tydlig kommunikation med beställaren. 

 

Vilka är de största skillnaderna med att jobba på kundsidan?

Jag har länge velat jobba i en kreativ miljö och nytänkande arbetsplats. Den stora skillnaden är ju möjligheten att få jobba brett med olika kunder och snabbt sätta sig in i deras specifika utmaningar. Det är något som är väldigt utvecklande. På Camelonta har vi väldigt roligt på jobbet samtidigt som vi är professionella och det är en framgångsfaktor tycker jag.

 

Vad kan du hjälpa våra kunder med?

Allt från digitala strategier och analyser till sökoptimering av webbtexter och online-annonsering. Allra roligast är att skapa content och planera!

 

Daniela är certifierad av Google och vi är tack vare henne även numera Google Partner. Har du några frågor du vill bolla med henne tveka inte att höra av dig!

 

Mejla Daniela

http://camelonta.se//media/1607/daniela-morales.jpg