Nyhet

Nyhet

Hej Jessica och Gonzalo, våra vassa praktikanter!

Halva praktikperioden har gått när vi intervjuar våra utvecklarpraktikanter Gonzalo Maldonado och Jessica Wallerstein, som har varit hos oss sedan februari. Vi tar tempen på hur de har haft det och vad de har fått göra. Gonzalo och Jessica pluggar programutveckling .NET på Nackademin. 

 


Berättta mer om er själva!

Jessica: Jag är 22 årig tjej från Åkersberga som gillar resa och umgås med vänner och familj!
Gonzalo: Jag är en 28 årig poetisk själ som brinner för musik i nästan alla dess former. Jag njuter även av att laga mat och äta den!

 
Vad fick dig att välja att praktisera på Camelonta?
Jessica: Eftersom Camelonta är med i ledningsgruppen på Nackademin kollade jag upp er och det kändes väldigt bra, så jag skickade en ansökan på en gång!
Gonzalo: Det första som slog mig när jag var på studiebesök hos Camelonta var stämningen. Det märktes att på den här arbetsplatsen mår alla bra och har roligt på jobbet. 


Vad har du fått göra/hoppas få göra på Camelonta?

Jessica: Vi har fått gå igenom CMS, så som Umbraco och varit med och livesatt sajter och lärt oss hur man kan strukturera sin kod på ett bra sätt! Vi har även fått genomföra unittester och lärt oss versionshantering.
Gonzalo: Vi har fått återskapa en sida med hjälp av en mall. Använt css, html, javascript. På senaste tiden har vi även fått lära oss att hantera enklare kundärenden med stöd av Camelontas utvecklare. Det har varit kul att lära sig diverse ramverk; RavenDB, AngularJS. 
Kul att ni trivs tycker vi. Det är super att ha er här och det märks att ni har utvecklats!

Vill du också utvecklas? Just nu söker vi såväl praktikanter som medarbetare, du är välkommen med din ansökan till [email protected]!

 

 

http://camelonta.se//media/1445/img_0477.jpg