Vi söker .NET-utvecklare

Camelonta växer och söker nya framtida kollegor. Genom våra traineeprogram har du möjlighet omsätta praktikperioden hos oss till ett arbete när du är klar med studierna! 

En mentor som stöttar dig

För att utvecklas på bästa möjliga sätt får du en erfaren mentor utifrån ditt intresseområde (programmering, digital marknadsföring eller försäljning).

Bli vår framtida kollega

Vi ser dig som en potentiell kollega, därför ger vi dig verkliga utmaningar, lagom utmanande utifrån din kunskapsnivå. Flera av våra trainees / praktikanter har kommit tillbaka under sina LIA-perioder och slutligen börjat jobba hos oss.

 

 Tips!

Läs våra 6 bästa tips inför praktiken / LIA:n

Traineeprogram

Under flera år har vi finslipat på vårat s.k. "Traineeprogram" för du ska få det mesta utav LIA:n.


Roligt under praktiken!

Förutom en lärorik praktikplats och ett genomtänkt traineeprogram med chans till arbete, erbjuder Camelonta glada kollegor, lokaler i centrala Stockholm / Vasastan och en positiv team-känsla. Dessutom finns frukost varje morgon, och det hittas på andra roliga aktiviteter (utbildningar, foosball-turneringar, AW, m.m).

Praktisera hos oss!

En praktik hos Camelonta är strukturerad och genomtänkt. Den är lärorik och blandad med många utmaningar som får en att utvecklas. Duktiga utvecklare som anstränger sig för att ge det lilla extra och gärna hjälper till när man behöver det. Dessutom har man roligt och varvar problemlösning med foosball-matcher.
Gonzalo Maldonado Praktikant
Under praktiken hos Camelonta har jag ställts inför många utmaningar och lärt mig oerhört mycket. Det finns alltid någon som vill hjälpa till när man har kört fast, vilket gör att man utvecklas snabbt. Man får både utveckla det man redan kan, men också lära sig helt nya saker.
Jessica Wallerstein Praktikant
Jag ville gärna göra min praktik på en arbetsplats där man får prova många olika saker. Det var precis vad jag fick på Camelonta. Jag fick varierande uppgifter och det fanns alltid kunniga kollegor att fråga om saker eller ta en match “Foosball” med. Praktik hos Camelonta är mångsidig och du kommer att lära dig mycket på vägen!
Johan Prell Praktikant