Carl-Henrik Nordh | Business Director

 

I över 18 år har jag arbetat med affärsutveckling och kundutveckling i flertalet branscher och utifrån olika perspektiv.

Möjligheten till att kunna bidra till skapandet av hållbara och tydliga resultat är en stark drivkraft hos mig. Då utvecklingen som sker i vår föränderliga omvärld utmanar ständigt och ställer höga krav kring beteenden, processer, affärsmodeller, innovation och utveckling gör att varje förändring är motiverad. Min personliga ambition är alltid fokuserad och ställd till att kunna stödja våra kunder i utveckling och anpassning, oavsett om det gäller digitalisering av en affär, förändring av verksamheten eller förbättra mötet med kunder. 

Jag är även mycket engagerad och aktiv när det gäller att kontinuerligt utveckla människor i syftet att skapa produktiva och samverkande team och projekt upplevelser tillsammans med våra kunder. Där talang formas samtidigt som effekt och resultat skapas.

Under åren har jag arbetat med och vid nationella och internationella företag och kunder såsom Axel Johnson, Microsoft, PostNord, ABB, Telia Company, Coop, Martin & Servera, Coor, Ericsson, Nokia mfl.

 

 

Vill du bolla dina idéer och visioner?

Kontakta mig!