Senior produktdesigner till digital byrå

Senior produktdesigner till digital byrå

Camelonta är en digital byrå med kunder inom flera intressanta områden. Just nu befinner vi oss i en spännande tillväxtfas och du har stor möjlighet att med dina erfarenheter påverka och lyfta Camelonta – samtidigt som vi kan hjälpa dig att utvecklas mycket i din roll.

Camelonta utgår ifrån en användarcentrerad utvecklingsmetodik där UX och UI-design spelar en avgörande roll för våra lösningar. Vi befinner oss i en kraftig tillväxtfas – både på kund- och organisationssidan – och vi behöver nu utöka vårt designteam med en erfaren produktdesigner som vill vara med och göra oss ännu grymmare!

Det är viktigt att du har bra koll på alla delar inom UX/UI. Allt i från analys, wireframes och prototyper till formgivning. Vi ser dock att du lutar mer åt UI och är särskilt stark på visuell design. Vi ser att du kommer in med erfarenhet och know how kring designprocesser och även införsäljning av design för att hjälpa till att utveckla vårt designerbjudande.

Du kommer att vara med hela vägen från analys, idé och koncept till den realiserade slutprodukten. Vi vill att du har ögon för såväl användaren som kundens affär och trivs bra med att samarbeta med andra kompetenser som strateger och utvecklare. Du kommer driva konceptarbetet för projekt och förväntas ta ett stort ansvar för såväl kund- som användarupplevelser och är grym på att skapa förståelse för dina lösningar hos både kund och team.

Du har minst 5 års erfarenhet som digital UX/UI-designer/produktdesigner och känner att du är redo för nästa utmaning.

Vi söker dig som:

· Vill vara med på vår resa mot att bli Sveriges bästa digitala byrå

· Har minst 5 års erfarenhet som digital UX/UI designer/produktdesigner

· Talar flytande svenska och mycket god engelska

· Behärskar både UX och UI, men är speciellt stark på och vill utvecklas inom UI

· Har vana av att driva workshops och tycker det är kul att pitcha

· Har relevant utbildning inom UX/UI-design

· Har en portfolio som visar på dina kunskaper inom UX/UI