UX/UI-designer till digital byrå i Stockholm

UX/UI-designer till digital byrå i Stockholm

Camelonta är en digital byrå med kunder inom flera intressanta områden. Just nu befinner vi oss i en spännande fas och du har stor möjlighet att med dina erfarenheter påverka och lyfta Camelonta – samtidigt som vi kan hjälpa dig att utvecklas mycket i din roll.

Camelonta utgår ifrån en användarcentrerad utvecklingsmetodik där UX och UI-design spelar en avgörande roll för våra lösningar. Vi befinner oss i en kraftig tillväxtfas – både på kund- och organisationssidan – och vi behöver nu utöka vårt nystartade Experience-team. Därför söker vi nu en skicklig UX/UI-designer som vill vara med och göra oss ännu grymmare! 

Vi ser därför att det är viktigt att du har bra koll på alla delar inom UX/UI. Allt i från analys, wireframes och prototyper till formgivning. Vi ser dock att du lutar mer åt UX och är särskilt stark på analys och koncept. Det är dock viktigt att du även känner dig trygg i att göra visuell design när det behövs.

Här kommer du att vara med hela vägen från analys, idé och koncept till den realiserade slutprodukten. Vi vill att du har ögon för såväl användaren som kundens affär och trivs bra med att samarbeta med andra kompetenser som strateger och utvecklare. Du kommer, med stöd av Design Director, driva konceptarbetet för projekt och förväntas ta ett stort ansvar för såväl kund- som användarupplevelser och är grym på att skapa förståelse för dina lösningar hos både kund och team.

Du har 1-3 års erfarenhet som digital UX/UI-designer och känner att du är redo för nästa utmaning. 

Vi söker dig som:

·      Vill vara med på vår resa mot att bli Sveriges bästa digitala byrå

·      Har 1-3 års erfarenhet som digital UX designer

·      Talar flytande svenska och mycket god engelska

·      Behärskar både UX och UI, men är speciellt stark på och vill utvecklas inom UX 

·      Har vana av att driva workshops och tycker det är kul att pitcha

·      Har relevant utbildning inom UX/UI-design

·      Har en portfolio som visar på dina kunskaper inom UX/UI