Digital marknadsföring

Vi är en digitalbyrå i Stockholm som hjälper dig med din digitala marknadsföring. Vårt utbud inom digital marknadsföring sträcker sig från strategi och analys till annonsering och sociala medier. Våra marknadsförare på Camelonta har en bred spetskompetens inom digital marknadsföring, vi hjälper dig med allt helt enkelt!

Vi hjälper dig med marknadsföring online!

Vi är en digital marknadsföringsbyrå i Stockholm som hjälper dig lyckas med din digitala annonsering, synas högt i sökresultatet med hjälp av SEO samt skapa engagemang med riktigt bra content i dina sociala kanaler! Vårt grymma team av experter är alltid uppdaterade kring de senaste trenderna inom digital marknadsföring och arbetar hårt med att säkerställa att våra kunders projekt alltid är på topp!

Så oavsett om du vill öka er försäljning, öka följare eller bygga varumärke så kan du lita på att vi kan garantera dig professionell hjälp inom digital marknadsföring. Tveka inte att kontakta oss för att diskutera hur vi kan hjälpa dig och ditt företag att nå era mål.

Vad vi kan göra för er

Camelonta är en digital byrå i Stockholm med bred spetskompetens inom digital marknadsföring. Vi kan bland annat hjälpa dig med SEO, sociala medier, Google Ads, content och analys.

För att du ska lyckas med din digitala marknadsföring tar vi fram en strategi utifrån dina förutsättningar och mål, för att sedan skräddarsy en lösning som passar just dig och ditt behov! Detta kan vi göra för er:

 • SEO - Sökmotoroptimering för er webbplats. Med sökmotoroptimering menar vi att förbättra eran synlighet på Google i de organiska sökresultaten och driva organisk trafik på viktiga sökord.

 • Google Ads & Google Ads Grants- Vi skapar och bygger upp kampanjer i Google Ads/Google Ads Grants för er och sköter optimering och analysen av annonserna.

 • Paid social - Marknadsför dig på annonsering kanaler som Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest och Snapchat.

 • Sociala medier - Vi skapar engagerande innehåll i dina kanaler samt sköter dina sociala medier.

 • Analys - vi följer upp de marknads insatser vi gjort under månaden och analyserar samt rapporterar resultatet till dig.
Grymma digitala marknadsförare som levererar kvalitet

Camelonta är en grym digital marknadsföringbyrå i Stockholm som erbjuder en mängd olika tjänster för att hjälpa företag att nå sina mål och öka sin online närvaro. När det gäller digital marknadsföring är vi experter på bland annat sökmotoroptimering (SEO), sökmotorannonsering (SEM), sociala medier och content marketing. Allt för att hjälpa våra kunder att nå sina specifika mål.

För att vi ska kunna leverera grymma resultat med den digitala marknadsföringen så börjar vi vår relation med en workshop där vi tillsammans kan komma fram till målgrupp, budskap, tonalitet, budget och kanaler. Vi anpassar oss efter era behov och förutsättningar för att få ett smidigt samarbete.

Vi sätter upp en marknadsföringsstrategi utifrån vilka som är i din målgrupp och målet med annonseringen. Du får ett förslag på budget, kanaler och målgruppsstyrningar, är vi överens så kör vi igång!

Vårt härliga team av experter är alltid uppdaterade med de senaste trenderna och teknikerna inom digital marknadsföring, och vi arbetar hårt för att säkerställa att våra kunders projekt alltid är on point! Vi erbjuder också mätning och analys för att hjälpa våra kunder att se resultaten av deras investeringar och göra justeringar efter behov.

Valet av oss som din digital marknadsföringbyrå garanterar dig en unik och skräddarsydd strategi, professionell hjälp och toppkvalitet på tjänsterna. Kom igång med din digitala marknadsföring och Kontakta oss idag och ligg i framkant med din digitala närvaro.

Hör av dig så kan vi snacka mer om digital marknadsföring!

Glöm tråkiga och osynliga webbplatser, det är dags att skapa en digital närvaro som gör det svårt att ignorera dig. På Camelonta har vi lösningen för att få ditt företag att sticka ut från mängden. Vi har kombinerat kraften i webbutveckling, design och digital marknadsföring för att skapa en digital verktygslåda som hjälper dig att nå din målgrupp och öka dina försäljningar.

Vi som jobbar på Camelonta har en gemensam passion, att utveckla digitala lösningar och upplevelser. Dessutom är vi ett otroligt härligt team! Om du är nyfiken och vill bli affärspartner till ett härligt team ​så är Camelonta rätt byrå för dig!

Varför digital marknadsföring?

Digital marknadsföring är en viktig del av att bygga en stark online närvaro för ditt företag. Det handlar om att använda digitala kanaler för att nå ut till dina målgrupper och skapa relationer med dem. Det finns många olika verktyg och tekniker som kan användas inom digital marknadsföring, inklusive sökmotoroptimering (SEO), sökmotorannonsering (SEM), sociala medier, e-postmarknadsföring och innehållsmarknadsföring.

För att optimera din digitala marknadsföring bör du börja med att definiera dina mål och målgrupper. Det hjälper dig att bestämma vilka kanaler och verktyg som är mest lämpliga för att nå dem. Du bör också skapa innehåll som är anpassat för dina målgrupper och optimerat för sökmotorer. Detta kan inkludera att använda lämpliga sökord och att skapa unikt, relevant och värdefullt innehåll.

 • Nå rätt målgrupp - Genom att annonsera på olika plattformar kan du idag nå din specifika målgrupper utifrån exempelvis demografi eller intressen. Inte bara det utan du når även din målgrupp på rätt enhet - Mobilen. Idag använder många mobilen för att söka information och socialisera sig via appar som Facebook och Instagram. Så det gäller att synas och marknadsföra sig där din målgrupp befinner sig.

 • Mätbara insatser - En stor fördel med digital marknadsföring i digitala kanaler är att det är enkelt att mäta och utvärdera resultatet utav dina insatser. Varje genomförd marknadsförings kampanj ger dig användbar information och statistik om hur din målgrupps beteende och behov ser ut.

 • Kostnadseffektivt - I och med att du kan styra väldigt specifikt vem som ska se dina annonser och vart den ska synas, blir det väldigt kostnadseffektivt. Du har stor kontroll över din budget och kan enkelt öka eller sänka budgeten när du vill.

 • Nå dina mål - Med digital marknadsförings kampanjer kan du nå dina och företagets mål, oavsett om det är att få fler följare i sociala medier, öka trafiken till din sajt, få fler leads eller nå uppsatta försäljningsmål.

 • Skräddarsy annonseringen - Genom digital marknadsföring kan du skräddarsy din annonsering, då du här har möjligheten att nå ut med rätt budskap till rätt person vid rätt tidpunkt.

 • Interagera direkt med kunden - Skapa förtroende och dialog med dina kunder, via kommentarsfält, inlägg i sociala medier och/eller messenger funktioner.

Innan du börjar arbeta med digital marknadsföring är det viktigt att du har en strategi för hur du ska nå dina mål. När du har definierat dina mål och målgrupper, kan du börja använda verktyg och tekniker för att nå ut till dem och skapa relationer med dem. En bra strategi kan hjälpa dig att ta reda på vad som fungerar och vad som inte fungerar och göra justeringar under tiden. Att ta fram digitala strategier är något vi på Camelonta är experter på. Så tveka inte på att höra av dig om du vill ha vår hjälp!

Vill du veta hur vi har hjälpt andra med deras digitala marknadsföring?

icon

På Camelonta har vi hjälpt våra kunder att nå nya höjder inom digital marknadsföring. Genom vår expertis och erfarenhet har vi kunnat skapa asgrymma lösningar som ger både synlighet online och ökad försäljning. Vi är stolta över att ha hjälpt våra kunder att både växa och utvecklas inom den digitala världen, så låt oss nu hjälpa dig att ta ditt företag till nästa nivå!

Under våra case kan du se ett urval av våra kundprojekt och hur vi som digital marknadsföringsbyrå har hjälpt de att nå sina mål.