Digital marknadsföring

Vi är en digitalbyrå i Stockholm som hjälper dig med din digitala marknadsföring. Vårt utbud inom digital marknadsföring sträcker sig från strategi och analys till annonsering och sociala medier. Våra marknadsförare på Camelonta har en bred spetskompetens inom digital marknadsföring, vi hjälper dig med allt helt enkelt!

Digital marknadsföring

Vi är en digital marknadsförings byrå i Stockholm som hjälper dig lyckas med din digitala annonsering, synas högt i sökresultatet med hjälp av SEO samt skapa engagemang med riktigt bra content i dina sociala kanaler! Oavsett om du vill öka er försäljning, öka följare eller bygga varumärke. Du kanske känner dig lite osäker på vad som passar just dig bäst, därför kommer vi alltid med rekommendationer och förslag på vilka kanaler som skulle passa dig och ditt företag bäst.
Vad vi kan göra för er

Camelonta är en digital byrå i Stockholm med bred spetskompetens inom digital marknadsföring. Vi kan bland annat hjälpa dig med SEO, sociala medier, Google Ads, content och analys.

För att du ska lyckas med din digitala marknadsföring tar vi fram en strategi utifrån dina förutsättningar och mål, för att sedan skräddarsy en lösning som passar just dig och ditt behov! Detta kan vi göra för er:

 • SEO - Sökmotoroptimering för er webbplats. Med sökmotoroptimering menar vi att förbättra eran synlighet på Google i de organiska sökresultaten och driva organisk trafik på viktiga sökord.

 • Google Ads & Google Ads Grants- Vi skapar och bygger upp kampanjer i Google Ads/Google Ads Grants för er och sköter optimering och analysen av annonserna.

 • Paid social - Marknadsför dig på annonsering kanaler som Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest och Snapchat.

 • Sociala medier - Vi skapar engagerande innehåll i dina kanaler samt sköter dina sociala medier.

 • Analys - vi följer upp de marknads insatser vi gjort under månaden och analyserar samt rapporterar resultatet till dig.
Digital byrå

För att vi ska kunna leverera grymma resultat med den digitala marknadsföringen så börjar vi vår relation med en workshop där vi tillsammans kan komma fram till målgrupp, budskap, tonalitet, budget och kanaler. Vi anpassar oss efter era behov och förutsättningar för att få ett smidigt samarbete.

Vi sätter upp en marknadsföringsstrategi utifrån vilka som är i din målgrupp och målet med annonseringen. Du får ett förslag på budget, kanaler och målgruppsstyrningar, är vi överens så kör vi igång!

Kom igång med din digitala marknadsföring och Kontakta oss idag och ligg i framkant med din digitala närvaro.

Varför digital marknadsföring?

Med digital marknadsföring kan du och ditt företag synas och använda dig av alla plattformar och nå ut till målgrupper som inte vet att du existerar. Det finns många fördelar med digital marknadsföring, bland annat:

 • Nå rätt målgrupp - Genom att annonsera på olika plattformar kan du idag nå din specifika målgrupper utifrån exempelvis demografi eller intressen. Inte bara det utan du når även din målgrupp på rätt enhet - Mobilen. Idag använder många mobilen för att söka information och socialisera sig via appar som Facebook och Instagram. Så det gäller att synas och marknadsför sig där din målgrupp befinner sig.

 • Mätbara insatser - En stor fördel med digital marknadsföring i digitala kanaler är att det är enkelt att mäta och utvärdera resultatet utav dina insatser. Varje genomförd marknadsförings kampanj ger dig användbar information och statistik om hur din målgrupps beteende och behov ser ut.

 • Kostnadseffektivt - I och med att du kan styra väldigt specifikt vem som ska se dina annonser och vart den ska synas, blir det väldigt kostnadseffektivt. Du har stor kontroll över din budget och kan enkelt öka eller sänka budgeten när du vill.

 • Nå dina mål - Med digital marknadsförings kampanjer kan du nå dina och företagets mål, oavsett om det är att få fler följare i sociala medier, öka trafiken till din sajt, få fler leads eller nå uppsatta försäljningsmål.

 • Skräddarsy annonseringen - Genom digital marknadsföring kan du skräddarsy din annonsering, då du här har möjligheten att nå ut med rätt budskap till rätt person vid rätt tidpunkt.

 • Interagera direkt med kunden - Skapa förtroende och dialog med dina kunder, via kommentarsfält, inlägg i sociala medier och/eller messenger funktioner.