Digital marknadsföring

Vi är en digitalbyrå som hjälper dig med din digitala marknadsföring. Vårt utbud inom digital marknadsföring sträcker sig från strategi och analys till annonsering och sociala medier. På Camelonta har vi bred kompetens inom digital marknadsföring, vi hjälper dig med allt helt enkelt!

Digital marknadsföring

Vi är en digital byrå som hjälper dig att lyckas med digital annonsering, synas högt i sökresultatet med hjälp av SEO och skapa engagemang med riktigt bra content i dina sociala kanaler! Oavsett om du vill öka er försäljning, öka följare eller bygga varumärke. Du kanske känner dig lite osäker på vad som passar just dig bäst, därför kommer vi alltid med rekommendationer och förslag på vilka kanaler som skulle passa dig.

Vad vi kan göra för er

Camelonta är en digital byrå i Stockholm med bred kompetens inom digital marknadsföring. Vi kan bland annat hjälpa dig med SEO, sociala medier, Google Ads, content och analys. För att du ska lyckas online tar vi fram en strategi utifrån dina förutsättningar och mål, vi skräddarsyr en lösning som passar just dig! Detta kan vi göra för er:

  • SEO - sökmotoroptimering för er webbplats. Driv organisk trafik på viktiga sökord.

  • Google Ads - vi skapar Google Ads kampanjer för er och sköter optimering.

  • Paid social - annonsering på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest och Snapchat.

  • Sociala medier - vi sköter dina sociala medier och skapar innehåll i dina kanaler.

  • Analys - följer upp på de aktiviteter vi gjort och analyserar resultatet samt rapporterar.

Digital byrå

För att vi ska kunna leverera grymma resultat så börjar vi vår relation med en workshop där vi tillsammans kan komma fram till målgrupp, budskap, budget och kanaler. Vi anpassar oss efter era behov och förutsättningar för att få ett smidigt samarbete.

Vi sätter upp en strategi utifrån vilka som är i din målgrupp och målet med annonseringen. Du får ett förslag på budget, kanaler och målgruppsstyrningar, är vi överens så kör vi igång!

Kontakta oss idag för att komma igång med din digitala marknadsföring.

Varför digital marknadsföring?

Med digital marknadsföring kan du nå ut till din målgrupp som inte vet att du existerar. Digital marknadsföring kan du använda dig av på alla plattformar. Det finns många fördelar med digital marknadsföring, bland annat:

  • Nå rätt målgrupp. Med digital marknadsföring kan du idag nå specifika målgrupper utifrån exempelvis demografi eller intressen.

  • Mätbara insatser. En stor fördel med digital marknadsföring i digitala kanaler är att det är enkelt att mäta resultatet utav dina insatser.

  • Kostnadseffektivt. I och med att du kan styra väldigt specifikt vem som ska se dina kampanjer blir det väldigt kostnadseffektivt. Du har stor kontroll över din budget och kan enkelt öka eller sänka budgeten när du vill.

  • Nå dina mål. Med digital marknadsföring kampanjer kan du nå dina mål, oavsett om det är att få fler följare i sociala medier, öka trafiken till din sajt, få fler leads eller nå uppsatta försäljningsmål.