Kontakta oss

Vi som jobbar på Camelonta har en gemensam passion, att utveckla digitala lösningar och upplevelser. Genom att förena teknik, användarcentrerad design och digital marknadsföring hjälper vi dig att uppnå maximal affärsnytta. Om du är nyfiken och vill bli affärspartner till ett härligt team ​så är Camelonta rätt byrå för dig

Här finns vi

Vi finns i Stockholm, på Riddargatan 23A.
Om du har en allmän förfrågan: Ring 08-618 85 50 eller maila oss på kontakt@camelonta.se

Om du är intresserad av jobb eller praktik hos oss; kontakta oss på career@camelonta.se Observera att vi inte tar emot fler ansökningar för praktik på marknad för VT 2021.

Du kan också hitta oss på Instagram och LinkedIn.

Loading...

Business

I vårt businessteam ingår vår VD och säljare. Det är detta team du i första hand ska vända dig till om du har affärsrelaterade frågor. Businessteamet ser till att du får den hjälp du behöver och sköter planeringen för Camelonta.

VD

Alexander Kafkaletos

Försäljning

Moa Örtengren

Experience

Vårt Experience team drivs av våra kollegor med kreativ kompetens. Här hittar du våra UX-designers, digitala marknadsstrateger och marknadsspecialister. I detta team hittar du våra experter på kreativt innehåll och användarcentrerad design. Inga frågor är dumma och inga idéer är för stora.

Senior Digital Marknadsstrateg

Daniela Morales

Digital Marknadsspecialist

Alexandra Lindmark

Produktdesigner

Julia Falk

Development

Vårt utvecklarteam består av ett gäng frontend, backend och fullstack-talanger som alla har olika specialintressen inom teknik. Kompetenserna är många och möjligheterna oändliga. Detta team utvecklar nya lösningar som tar ditt företag till nästa nivå.

Tech Lead

Simon Elmqvist

Utvecklare

Helena Hedström

Projektledare & Utvecklare

Patrick Edqvist

Utvecklare

Jack Järild

Utvecklare

Martin Tarberg