Vi på Camelonta

Vi tror på magin som skapas när affärsförståelse, kreation och teknik möts och vi vet att det är medarbetarna som gör oss till en riktigt grym digitalbyrå. Om du är nyfiken på att lära dig nya saker och vill utmanas tillsammans med ett härligt team, så kommer du att gilla att jobba på Camelonta.

Här finns vi

Vi finns i Stockholm, på Riddargatan 23A. Om du har en allmän förfrågan: Ring 08-618 85 50 eller maila oss på info@camelonta.se

Om du är intresserad av att arbeta med oss; kontakta Alexander Kafkaletos på alexander@camelonta.se eller +46 70 810 54 80

Du kan också hitta oss på Instagram och LinkedIn.

Business

I vårt businessteam ingår vår VD, affärsutvecklare och projektledare. Det är detta team du i första hand ska vända dig till om du har affärs- och projektrelaterad frågor. Businessteamet ser till att du får den hjälp du behöver och sköter planeringen för Camelonta.

VD

Alexander Kafkaletos

Business & Strategy Adviser

Carl-Henrik Nordh

Projektledare

Charlotte Hedén

Projektledare & Utvecklare

Patrick Edqvist

Experience

Vårt Experience team drivs av våra kollegor med kreativ kompetens. Här hittar du vår UX-designers, digitala strateger och marknadsspecialister. I detta team hittar du våra experter på kreativt innehåll och användarcentrerad design. Inga frågor är dumma och inga idéer är för stora.

Digital Strateg

Daniela Morales

UX / UI - Designer

Julia Falk

Digital Marknadsspecialist

Alexandra Lindmark

Development

Vårt utvecklarteam består av ett gäng frontend, backend och fullstack-talanger som alla har olika specialintressen inom teknik. Kompetenserna är många och möjligheterna oändliga. Detta team utvecklar nya lösningar som tar ditt företag till nästa nivå.

Tech Lead

Simon Elmqvist

Utvecklare

Ester Bergström

Utvecklare

Martin Tarberg

Utvecklare

Helena Hedström

Utvecklare

Jack Järild