Kontakta oss

Vi som jobbar på Camelonta har en gemensam passion, att utveckla digitala lösningar och upplevelser. Genom att förena teknik, användarcentrerad design och digital marknadsföring hjälper vi dig att uppnå maximal affärsnytta. Om du är nyfiken och vill bli affärspartner till ett härligt team ​så är Camelonta rätt byrå för dig

Här finns vi

Vi finns i Stockholm, på Hammarby kajgatan 12.
Om du har en allmän förfrågan: Ring 08-618 85 50 eller maila oss på kontakt@camelonta.se

Om du är intresserad av jobb eller praktik hos oss; kontakta oss på career@camelonta.se Observera att vi inte tar emot fler ansökningar för praktik på marknad för HT 2021.

Du kan också hitta oss på Instagram och LinkedIn.

Loading...

Business

I vårt businessteam ingår vår VD och säljare. Det är detta team du i första hand ska vända dig till om du har affärsrelaterade frågor. Businessteamet ser till att du får den hjälp du behöver och sköter planeringen för Camelonta.

Bild på Alexander Kafkaletos
VD

Alexander Kafkaletos

Experience

Vårt Experience team drivs av våra kollegor med kreativ kompetens. Här hittar du våra UX-designers, digitala marknadsstrateger och marknadsspecialister. I detta team hittar du våra experter på kreativt innehåll och användarcentrerad design. Inga frågor är dumma och inga idéer är för stora.

Bild på Carolina Cardenas
Digital marknadsspecialist

Carolina Cardenas

Bild på Danielle Eklind
Digital marknadsförare

Danielle Eklind

Bild på Julia Falk
Produktdesigner

Julia Falk

Bild på Diana Villaverde
UX Designer

Diana Villaverde

Development

Vårt utvecklarteam består av ett gäng frontend, backend och fullstack-talanger som alla har olika specialintressen inom teknik. Kompetenserna är många och möjligheterna oändliga. Detta team utvecklar nya lösningar som tar ditt företag till nästa nivå.

Bild på Simon Elmqvist
Tech Lead

Simon Elmqvist

Bild på Helena Hedström
Utvecklare

Helena Hedström

Bild på Patrick Edqvist
Projektledare & Utvecklare

Patrick Edqvist

Bild på Jack Järild
Utvecklare

Jack Järild

Bild på Martin Tarberg
Utvecklare

Martin Tarberg

Bild på Kani Liljeholm
Utvecklare

Kani Liljeholm

Vårt miljöarbete

Miljö är något som är viktigt för Camelonta. Därför vill vi ta ett övergripande ansvar för miljön i verksamheten som vi bedriver.

Läs om vårt miljöarbete

Camelonta och kollektivavtal

Eftersom Camelonta strävar efter att vara en byrå i framkant är det också viktigt att våra anställda har de bästa arbetsvillkoren.

Läs om camelonta och kollektivavtal

Karriär på Camelonta

Vi är alltid nyfikna på nya talanger som vill bli en del av vårt härliga team. Välkommen att skicka in en spontanansökan till oss!

Läs om karriär på camelonta