Webb

Med användarcentrerad design skapar vi nya digitala lösningar och utvecklar dessa med fokus på att optimera dina resultat. Vi tar fram allt från kreativa kampanjsidor till avancerade e-handelsplattformar. Om är du är i behov av en ny sajt eller vill uppdatera din existerande sajt, så är vi rätt byrå för dig.

Intranät & Communities

Genom åren har vi hjälpt flera av våra kunder att utveckla interna lösningar i form av intranät med funktioner som kalender, bokningssystem, frånvaroinformation och nyhetslistning. Behoven ser olika ut beroende på företag och bransch. Vi hjälper dig att ta fram ett intranät som passar målgrupp och syfte.

Intranät

Intranät passar för dig som vill kommunicera smidigt med dina anställda. Det förenklar till exempel processen med interna nyheter, planera saker i gemensamma kalendrar eller skicka meddelanden internt. För nyanställda kan ett intranät vara ett bra stöd då all information finns samlad på ett ställe. Vi hjälper dig att skapa ett intranät anpassat efter dina, ditt företags och dina anställdas behov.

Specialsystem

Du kanske är osäker på vad du och ditt företag behöver? Vi kan även hjälpa dig med andra system såsom t.ex.  avancerade ansökningsformulär eller bokning för en restaurang. Vi tar gärna emot din förfrågan, så hjälps vi sen åt att hitta den bästa lösningen för dig!