Arbetsprocess

Vi bjuder på fika på vårt kontor i Stockholm eller på digitala bullar samtidigt som vi går igenom ditt behov av webbutveckling. Våra webbexperter hjälper dig att hitta den bästa tekniska lösningen för din vision. Du får ett lösningsförslag och tidsplan för projektet. Känns offerten bra? WOHO! Då sätter vi igång.

Våra principer för webbprojekt

  • Kontinuerlig kommunikation under hela projektet

  • Transparant process med demomiljö av utveckling

  • Agilt arbetssätt med korta sprintar för att kunna leverera fungerande funktioner löpande

  • Årliga hälsokontroller. Känn trygghet att ha en modern webb med oss som partner.

Hur ser samarbetet ut med Camelonta?

Vad spännande, att få samarbeta med dig! Vi bjuder på fika på vårt kontor i Stockholm eller på digitala bullar samtidigt som vi går igenom ditt behov av webbutveckling. Våra webbexperter hjälper dig att hitta den bästa tekniska lösningen för din vision. Du får ett lösningsförslag och tidsplan för projektet. Känns offerten bra? WIHO! Då sätter vi igång.

Design och Utveckling

Vår UX/UI designspecialist tar fram en användarvänlig och snygg design, helt enligt er tonalitet och känsla. Nästa steg är att sätta igång med webbutvecklingen. Du får tillgång till en demomiljö och kan följa hela processen live!

Test fest!

Självklart utför vi säkerhetstester av prestanda, belastning, innehåll och SEO. Du ska känna dig trygg med att sidladdning & upplevd respons känns kvick och bra! Vi går igenom webblösningen med alla funktioner och gör dig till expert. Sen skålar vi och lanserar din nya grymma webb!

Gör vi slut sen?

Självklart inte.

Vi på Camelonta anser att en trygg webbnärvaro är en självklarhet. Därför bygger vårt trygghets- och supporterbjudande på att vi proaktivt förebygger och förhindrar att problem uppstår. Våra grymma utvecklare finns där för dig när du har frågor eller behöver guidning.