Livet på Camelonta

Vi anser att sammanhållning och inkludering är viktiga komponenter för att skapa en trygg arbetsplats. Vi tar oss an utmaningar tillsammans, firar framgångar och lär oss av motgångar. Huvudsaken är att vi strävar efter att nå våra gemensamma mål.

Kunskap

Utveckling är en avgörande faktor för att medarbetare ska prestera på topp och trivas på sin arbetsplats. För oss är det viktigt att du känner att du utvecklas när du jobbar här, både i din roll och personligt. Varje år får alla medarbetare vidareutbildning inom önskat kunskapsområde och några gånger om året arrangerar vi till exempel tech-luncher. Däremellan har vi ett öppet arbetsklimat där vi frågar och lär av varandra.

Hälsa & balans

På Camelonta tar vi hänsyn till att våra liv ser olika ut och därför är vi måna om flexibla arbetstider. Aktivitet och rörelse är viktiga beståndsdelar i livet därför uppmuntrar vi till träning, både individuellt och gemensamt. Camelonta står för gymkort hos SATS och alla medarbetare som vill har möjlighet att utnyttja tre PT-pass per år. Om du är anställd och över 25 år har du även ett tryggt skydd genom ett flertal försäkringar. En av dem är en privat vårdförsäkring som ger dig snabb vård utan remiss.

Gemenskap

Vi är olika individer som tillsammans söker möjligheter, utreder problem och löser komplexa utmaningar. Samarbete och gemenskap är viktiga byggstenar för att vi ska nå bästa resultat. Camelonta är som en stor familj där vi både stöttar varandra och gör saker tillsammans. Någon gång varje år gör vi någon form av byråresa och till vardags äter vi ofta lunch tillsammans. När vi behöver en paus tar vi en fussball-match eller en promenad längst vattnet.

Lediga jobb på Camelonta

Vi är alltid nyfikna på nya talanger som vill vara med och skapa framtidens digitala upplevelser. Just nu är vi lite extra intresserade av / här hittar du de tjänster som är öppna idag.

Just nu har vi de kompetenser vi behöver på Camelonta, men du är varmt välkommen att skicka din ansökan ändå. Kontakta oss för jobb eller praktik via länkarna nedan.

Spontanansökan

Hittar du inte rätt tjänst?

Ibland söker vi inte aktivt efter en specifik roll, men hör av dig till oss ändå. Vi är alltid nyfikna på nya talanger och nya människor!

Skicka in spontanansökan

Söker du praktik?

Vi tar gärna emot praktikanter inom utveckling, design eller marknadsföring. Flera av våra anställda har börjat med praktik hos Camelonta. Hör av dig så tar vi en kaffe!

Sök praktik