Tips & Trender

Den digitala utveckling rusar fram och det kan vara svårt att hänga med i svängarna. För att hjälpa dig att navigera i den digitala världen så skriver vi regelbundet artiklar som hjälp

Kom igång med displayannonsering

Har du surfat på nätet, läst tidningar online, spelat spel på mobilen eller kollat mejlen så har du garanterat mött på en bannerannons, en så kallad displayannons. Det kan vara allt från bildannonser, videoannonser till så kallade responsiva annonser. Men hur går man tillväga för att sticka ut med sina visuella annonser på ett nätverk som består av miljontals annonsörer? Läs vidare för våra bästa tips!

Läs hela artikeln

Vad är Marketing Automation?

- Är det ett Buzzword? Camelonta förklarar och reder ut begreppet! Marketing Automation är ett allt mer förekommande samlingsnamn för processer och mjukvara som automatiserar digital marknadsföring och genererar leads.

Läs hela artikeln

Lyckas med din B2B e-handel 2021!

Funderar du nu på att starta upp din B2B e-handel eller utveckla den du har idag? I detta blogginlägg går vi igenom hur du lyckas med e-handel. Ladda ner en mall för att göra ett användbarhetstest och testa din webbplats!

Läs hela artikeln

Allt du behöver veta om Google Ad Grants!

Är du en ideell organisation som kämpar med att få loss pengar för marknadsföring? Visste du att du kan ansöka om pengar från Google för att annonsera på Googles söknätverk? Med Google Ad Grants kan du varje månad få 10 000 dollar att annonsera för! Läs vidare för att veta hur du får tillgång till Google Ad Grants!

Läs hela artikeln