Tips & Trender

Den digitala utveckling rusar fram och det kan vara svårt att hänga med i svängarna. För att hjälpa dig att navigera i den digitala världen så skriver vi regelbundet artiklar som hjälp

AI och framtidens marknadsföring

Utvecklingen av artificiell intelligens (AI) har tagit fart på allvar de senaste åren och det har gett oss många nya möjligheter men också en del frågetecken som behöver rätas ut. AI har många användningsområden och appliceras redan nu i det dagliga arbetet i en rad olika branscher.

Läs hela artikeln

Benchmarks för annonsering på sociala medier 2024 [CTR, CPC, CVP]

Undrar du hur dina annonser presterar jämfört med branschstandarder? I denna artikel gör vi det enkelt för dig som annonserar på sociala medier! Ladda ner infografiken och jämför dina resultat med benchmarks för topp 8 plattformar för annonsering: Facebook, Instagram, LinkedIn, Google Ads, Youtube, Pinterest, Snapchat och Tiktok.

Läs hela artikeln

Vilka tider är bäst att publicera innehåll på sociala medier?

Att skapa digitalt innehåll som engagerar kunder är något vi alla företag strävar efter, som är närvarande på sociala medier. Förutsättningen för bra exponering handlar delvis om att innehållet ska ha god kvalité och vara anpassad efter rätt målgrupp. Det finns dock ännu ett sätt att öka chansen till exponering; nämligen att tajma rätt! 

Läs hela artikeln

Svenskarna och internet 2023

Vi har sammanfattat några centrala punkter om svenskarnas internetanvändning från årets rapport av Svenskarna och internet. Vill du veta mer om deras beteenden på internet det senaste året, fortsätt läsa. 

Läs hela artikeln

Så väljer du rätt betallösning för din B2B e-handel

Visste du att majoriteten av de som avbryter ett köp gör det under betalningen? Därför är research av högsta vikt – och som du säkert förstår är beslutet om betallösning ett av de viktigaste du behöver ta.

Läs hela artikeln

Trendspaning för 2023

Digital marknadsföring utvecklas ständigt – Vi har spanat både högt och lågt för att hitta senaste och hetaste trenderna inom digital marknadsföring som vi tror kommer prägla och bubbla under 2023.

Läs hela artikeln

Så använder svenskarna internet 2022

Efter flera år av pandemin kan man tydligt se en förändring i svenska folkets internetbeteenden. De allra flesta har behövt styra om både sina vardagliga vanor och internetvanor i arbetslivet, på fritiden och i sin kontakt till nära och kära. Trots att vardagen sakta går tillbaka mot det vanliga, kan man se att en del av dessa hänger sig kvar än idag.

Läs hela artikeln

Din guide om digital leadsgenerering - Det ultimata säljverktyget

Digital leadsgenerering är en mjukvara och process som man använder till att identifiera och hitta potentiella kunder (leads) och utgår ifrån digitala kanaler där webbplatsen är navet. Målet är att attraherar besökare till att konvertera. Verktyget är inte bara för säljare att använda till kalla samtal eller massutskick via mail. Det är en mycket mer komplex mjukvara som underlättar för ditt företag att ge en mer effektiviserad försäljning.

Läs hela artikeln