Sociala medier annonsering

Marknadsföring i sociala medier är något många företag använder sig av idag. Med rätt budskap, rätt material och rätt målgruppsinriktning kan annonser i sociala medier vara väldigt effektiva. Vi är din social media byrå som hjälper dig med allt för att du ska lyckas i sociala medier!

Sociala medier annonsering

Sociala medier blir allt viktigare som marknadsföringskanal. Idag finns de flesta på sociala medier, faktum är att tre av fem personer använder sociala medier dagligen. Detta skapar enorma möjligheter för dig som företag att nå ut till både existerande och potentiella nya kunder. Kanske har du svårt att hänga med i utvecklingen av sociala medier? Eller kanske har du inte tillräckligt med tid att lägga ner på sociala medier? Här kommer vi på Camelonta in. Vi hjälper dig med allt inom sociala medier, så att du kan fokusera på ditt.

Sociala medier byrå

Behöver du en byrå som kan hjälpa dig med dina sociala medier? Vi blir din social media byrå som hjälper dig att nå ut till din målgrupp, så att du kan nå din fulla digitala potential. Förutom marknadsföring i sociala medier kan vi hjälpa dig med att producera, publicera och hantera innehåll på dina sociala medier. Annonsering i sociala medier är i dag en växande metod för att öka verksamhetens försäljning. Antalet användare på sociala medier fortsätter att växa och det är därför smart att satsa en del av sin marknadsbudget på sociala medier annonsering. Vi kan hjälpa dig med idéer till din sociala medier-kampanj, sätta upp kampanjer, få det att synas och mäta resultaten.

Syns du inte i flödet? Då är det dags att ta fram en strategi för att synas i sociala medier! Låt oss ta hand om din sociala medier annonsering. Vi blir din social media byrå och sköter därmed allt åt dig, så att du kan lägga din tid på annat.

Sociala medier marknadsföring - vår process

På Camelonta är vi stora fans av att jobba med sociala medier, möjligheterna som finns är många och vi älskar att leverera grymma resultat. Vi värdesätter våra kundrelationer och siktar på att bygga långsiktiga relationer, vi lägger därför stor tid på att lära känna dig. För att vi ska kunna leverera grymma resultat så börjar vi ofta en kundrelation med en workshop där vi tillsammans kan komma fram till vem som är målgruppen, budskap, budget och kanaler. Vi anpassar oss efter era behov och förutsättningar för att få ett smidigt samarbete.

Vi sätter upp en strategi utifrån vilka som är i din målgrupp och målet med annonseringen. Du får ett förslag på budget, kanaler och målgruppsstyrningar, är vi överens så kör vi igång!

Kontakta oss idag för att komma igång med din marknadsföring i sociala medier.

Vi kan hjälpa dig med annonsering på..

 • Instagram

 • Facebook

 • LinkedIn

 • Google

 • Youtube

 • Pinterest

 • Snapchat

Fördelar med annonsering sociala medier:

 • Med hjälp av annonsering i sociala medier kan du driva in mer trafik till din webbplats.

 • Du kan öka dina följare, antal kunder eller leads! Härligt va?

 • Att annonsera på sociala medier är mätbart. Det betyder alltså att vi analyserar annonseringen varje månad och följer upp.

 • Du har en stor möjlighet till att vara kreativ och verkligen stärka ditt varumärke online.

 • Genom att annonsera på sociala medier kan du verkligen nå en specifik målgrupp till en fast budget.