Webbyrå med över 20 års erfarenhet av webbutveckling

Camelonta erbjuder professionell webbutveckling för företag i Stockholm och hela Sverige. Våra erfarna webbutvecklare har kompetensen att skapa anpassade lösningar som möter just era specifika behov. Vårt team skapar allt från kreativa kampanjsidor till avancerade e-handelsplattformar med användarvänlighet i fokus.Camelonta <3 Webbutveckling

Camelonta är ett företag med inriktning på webbutveckling i Stockholm. Vi är specialiserade på att skapa anpassade webblösningar som möter våra kunders specifika krav och behov. Dessutom har vi en passion för att leverera högkvalitativ och användarvänlig teknik för att hjälpa våra kunder att nå sina mål.

Vårt team består av grymma webbutvecklare med lång teknisk bakgrund och en stor kärlek för webb <3. Våra tjänster innefattar allt från webbanalys och strategi, till design och webbutveckling. Vi bygger alltid resultatdrivna digitala lösningar utifrån kundernas förutsättningar, oavsett storlek på projektet!

Vi är stolta över våra tidigare projekt och kunder och ser fram emot att arbeta med nya företag i både Stockholm och hela Sverige för att hjälpa dem att utveckla deras online-närvaro och öka deras försäljning. Så om ni letar efter en erfaren partner för webbutveckling i Stockholm, tveka inte på att kontakta oss på Camelonta. Tillsammans kan vi skapa en webbsida som kommer att hjälpa dig att nå dina mål. Inga projekt är för stora eller små!

Camelontas principer för webbprojekt och processer

Vi på Camelonta har lång erfarenhet av att utveckla och förvalta kvalitativa tekniksystem. Vår kompetens sträcker sig från teknikrådgivning och webbutveckling till intranät, PIM- och betalsystem och CSS och React. Vi är en webbyrå i Stockholm som har ett gäng grymma webbutvecklare som är otroligt tekniskt kunniga.

Vi erbjuder:

  • Kontinuerlig kommunikation under hela projektet.

  • Transparent process med demomiljö av utveckling.

  • Agilt arbetssätt med korta sprintar för att kunna leverera fungerande funktioner löpande.

  • Årliga hälsokontroller. Känn trygghet att ha en modern webb med oss som partner.


Storlek på projektet spelar ingen roll, våra webbutvecklare hjälper dig med olika lösningar oavsett vilken budget du har. Vi tar oss an vad du än behöver hjälp med vare sig det är en webbsida, intranät, app eller e-handel. Dessutom kommer vi alltid att ge dig det där lilla extra!

Så jobbar vi med webbutveckling

Som en grym webbutvecklingsbyrå i Stockholm är vi på Camelonta experter på att skapa användarvänliga och sökmotoroptimerade webbplatser. Vi är flytande i de vanligaste programmeringsspråken som .NET, Javascript, C#, HTML/CSS och många fler. Vi strävar alltid efter att hålla oss uppdaterade med de senaste teknikerna för att säkerställa att våra kunder får den bästa möjliga lösningen. Vi hjälper dig med allt från webbanalys och strategi till design och utveckling, för att maximera din online närvaro och öka din försäljning med hjälp av vår expertis inom digital marknadsföring.

Behöver du hjälp med din e-handel?

Vi erbjuder professionell webbutveckling för e-handel i Stockholm och hela Sverige. Vi har lång erfarenhet av att skapa anpassade e-handelslösningar som ökar försäljningen och effektiviserar affärsprocesserna för våra kunder. Våra e-handelslösningar är skräddarsydda för att möta kundens specifika krav och behov, och vi arbetar med de senaste teknikerna för att säkerställa att våra lösningar är optimala för sökmotorer och ger en utmärkt användarupplevelse.

Vårt team av erfarna webbutvecklare och tekniska projektledare har goda kunskaper inom e-handel och webbutveckling, och vi hjälper dig att välja den plattform och teknik som passar bäst för ditt företag. Vill du veta mer om hur våra webbutvecklare jobbar med e-handelslösningar? Då kan du läsa mer här!

icon

Camelonta är experter på webbutveckling och har en stark erfarenhet av att designa och bygga komplexa e-handelslösningar. Vi är partners med e-handelsplattformen Norce (tidigare Storm Commerce) och använde oss av en grund som våra webbutvecklare byggt under hösten 2020. Detta gjorde att vi snabbt och effektivt kunde utveckla en ny B2B e-handel för Informationsteknik.

Resultatet av vårt arbete inkluderade effektivisering av inköp och leverans, minskad handläggningstid, snabb självservice för kunder och ökad försäljning av teknik.

Läs mer om hur vi hjälpte Informationsteknik att förbättra deras e-handel med våra webbutvecklingskompetenser.

Trygghet och support från våra webbutvecklare

Vi anser att en trygg webbnärvaro är en självklarhet och framförallt när man arbetar med en öppen källkod. Därför bygger vårt trygghets- och supporterbjudande på att vi proaktivt förebygger och förhindrar att problem uppstår. Våra grymma webbutvecklare finns där för dig när du har frågor eller behöver guidning.

Hos oss kan du därför känna dig trygg och lita på säkerheten fungerar!icon

Det finns en stor sjö av olika plattformar - men vi vet vilken du behöver!

Som rubriker lyder finns det oändligt många plattformar att välja mellan, och det är inte alltid så lätt att veta vilken man ska välja. Men då har du kommit rätt! Vårt team av webbutvecklare är riktiga experter på vilka plattformar som passar bäst för vilka behov. Därför rekommenderar vi en plattform där vi alltid utgår efter dina behov och projektets komplexitet.

Vi är specialister på bland annat dessa plattformar och tekniker:

Och många många fler!

Vi kan hjälpa dig med intranät

Webbutveckling av intranät är en viktig del av modern företagskommunikation. Ett intranät är en intern webbplats som är tillgänglig för företagets anställda och ger tillgång till viktig information, dokument och verktyg. Det är ett kraftfullt verktyg för att öka effektiviteten och samarbetet inom företaget.

En professionellt utvecklad intranätslösning kan innehålla olika funktioner som mötesbokning, projektplanering, dokumenthantering, personaladministration och mycket mer. Det kan också vara integrerat med andra system som e-post, kalender och CRM.

Vi erbjuder professionell webbutveckling för intranät. Vi har lång erfarenhet av att skapa anpassade intranätslösningar som förbättrar kommunikationen och samarbetet inom företaget. Våra intranätslösningar är skräddarsydda för att möta dina specifika krav och behov. Läs mer här om hur vi kan hjälpa dig att utveckla ett intranät.

Få en webbplats som konverterar

Vi hjälper dig att ta fram en effektiv strategi med en konkret handlingsplan för webbplatsens innehåll, sökbarhet, design och struktur. Detta kan även innefatta att t.ex. att ta fram en ny logotyp, grafisk profil eller producera textinnehåll.

Vi är med dig hela vägen från idé till lansering av webbplats och du ska snabbt kunna komma igång och fokusera på din verksamhet. Din webbplats ska vara lika attraktiv som din verksamhet. En av webbplatsens uppgifter är att spegla din verksamhet över nätet så att du ska kunna nå ut till fler kunder. Resultatet - Du får en webbplats som är levande och kan utvecklas framåt!

Här på Camelonta är vi plattformsoberoende, vilket betyder att vi helt enkelt går efter dina förutsättningar och önskemål. Därefter väljer vi tillsammans den plattform som bäst passar dig och dina behov. Några av de plattformar vi jobbar med är Umbraco och Contentful, vill du läsa mer om vilka plattformar och tekniker vi använder kan du gärna kolla in vår verktygslåda.

Läs mer om hur vi arbetar med webbplatser här.

Vad är egentligen webbutveckling?

Webbutveckling är den process som involverar utveckling och design av webbplatser och webbapplikationer. Det är en integrerad del av den digitala världen, som syftar till att skapa användarvänliga, lättnavigerade och responsiva webbplatser som levererar en optimal användarupplevelse.

Webbutveckling omfattar en rad olika tekniker, såsom HTML, CSS, JavaScript, PHP. Dessa tekniker används tillsammans för att bygga en webbplats från grunden, inklusive layout, design, navigering, funktioner och säkerhet. En webbutvecklare är ansvarig för att säkerställa att webbplatsen är optimal för både användare och sökmotorer, så att den når ut till rätt målgrupp och rankas högt på sökresultatsidan.

Webbutveckling är en bransch i ständig utveckling, med nya tekniker och trender som dyker upp hela tiden. Detta gör det viktigt för webbutvecklare att ständigt utbilda sig och hålla sig uppdaterade med de senaste utvecklingarna.

Slutligen, webbutveckling är en viktig del av den digitala marknadsföringen och spelar en avgörande roll för att bygga en framgångsrik närvaro online. Företag som investerar i kvalitativ webbutveckling kan se en ökad synlighet online, ökad trafik till sin webbplats, och till slut, ökad försäljning och lönsamhet. Så vad är egentligen webbutveckling? Det är en kombination av teknisk kunskap och kreativt tänkande som syftar till att skapa lättanvända, lättnavigerade och lönsamma webbplatser för företag och organisationer i Stockholm och över hela världen.

För företag som söker efter webbutvecklingstjänster i Stockholm, är det viktigt att välja en partner som har kunskap och erfarenhet inom området. Det är något som vi på Camelonta har! Kontakta oss så snackar vi mer!

“Roligt på riktigt! Att samarbeta med Camelonta är enkelt, effektivt och framförallt roligt. Sällan har ett projekt löpt på så smidigt som när vi tillsammans tog fram en ny medlemsansökan där majoriteten har fått sitt medlemskap godkänt direkt. Förutom en glad beställare har vi fått många nya och nöjda medlemmar.”

Anna Wright - Akademikernas A-kassa