Webbyrå i Stockholm med över 20 års erfarenhet av webb

Camelonta är en webbyrå som har över 20 års erfarenhet. Vårt webbteam har utvecklat allt från kreativa kampanjsidor till avancerade e-handelsplattformar. Vi bygger alltid resultatdrivna digitala lösningar utifrån kundernas förutsättningar, oavsett storlek på projektet.

Webbyrå som <3 webb!

På Camelonta hittar du ett webbteam med lång teknisk bakgrund och en stor kärlek för webb. För oss är dina önskemål det viktigaste och därför kommer vi alltid att lyssna på dig för att ta fram den bästa lösningen för dig. Vi är en webbyrå i Stockholm med över 20 års erfarenhet av webb och har stor erfarenhet av olika typer av kunder. Oavsett storlek på din verksamhet så hjälper vi dig att nå dina mål, inga projekt är för stora eller små!

Camelontas principer för webbprojekt och processer

Vi på Camelonta har lång erfarenhet av att utveckla och förvalta kvalitativa tekniksystem. Vår kompetens sträcker sig från teknikrådgivning och webbutveckling till intranät, PIM- och betalsystem och CSS och React. Vi är en webbyrå i Stockholm som har vi blivit väldigt tekniskt kunniga under våra 20 år och har ett gång otroligt grymma utvecklare.

  • Kontinuerlig kommunikation under hela projektet.

  • Transparent process med demomiljö av utveckling.

  • Agilt arbetssätt med korta sprintar för att kunna leverera fungerande funktioner löpande.

  • Årliga hälsokontroller. Känn trygghet att ha en modern webb med oss som partner.


Storlek på projektet spelar ingen roll, vår webbyrå hjälper dig med olika lösningar oavsett vilken budget du har. Vi tar oss an vad du än behöver hjälp med vare sig det är en webbsida, intranät, app eller e-handel. Dessutom kommer vi alltid att ge dig det där lilla extra!

Hur vi jobbar med webbutveckling

Hos oss som webbyrå får du ett dedikerat team med en utvecklare och teknisk projektledare som har goda kunskaper inom utveckling. På Camelonta behärskar vi de flesta programmeringsspråken som finns ute på nätet. De språk vi är flytande i är bland annat:

  • .NET

  • Javascript

  • C#

  • HTML / CSS

Vi är en digital webbyrå som alltid vill ligga i framkant och därför testar vi ofta nya tekniker. Vi är ett gäng nyfikna utvecklare och vi vill alltid använda den tekniken som passar kunden bäst. Om det betyder att vi måste lära oss ett helt nytt språk så gör vi det! Vi hjälper ditt företag med webbutveckling, kontakta oss här om du vill veta mer.

icon

Vår webbyrå vet vilken plattform du behöver

Idag finns det oändligt många olika plattformar att välja emellan och det är inte alltid så lätt att välja en plattform. För att vi ska kunna rekommendera en plattform till dig så utgår vi alltid från dina behov och projektets komplexitet. Med vår mångåriga erfarenhet av webbutveckling för företag så har vi blivit riktiga experter på vilka plattformar som passar vilka behov!

Vi är specialister på bland annat dessa plattformar och tekniker:

Och många många fler!

Är du osäker på vad du och din verksamhet behöver? På Camelonta är vi experter på webb, Skriv till oss på kontakt@camelonta.se så hjälper vi dig!