Webbyrå

Camelonta har 20 års erfarenhet av webb, vårt webbteam har utvecklat allt från kreativa kampanjsidor till avancerade e-handelsplattformar. Vi bygger alltid resultatdrivna digitala lösningar utifrån era förutsättningar, oavsett storlek på projektet. Våra webbutvecklare ser alltid till era behov och önskemål.

Webbyrå i Stockholm

Här på Camelonta hittar du ett webbteam med lång teknisk bakgrund och en stor kärlek för webb. För oss är dina önskemål det viktigaste och därför kommer vi alltid att lyssna på dig för att ta fram den bästa lösningen för dig. I över 20 år har vi jobbat som webbyrå och har stor erfarenhet av olika kunder. Oavsett storlek på din verksamhet så hjälper vi dig att nå dina mål.

Vi på Camelonta tror på långsiktiga samarbeten och det är något vi alltid strävar efter, vi lägger därför mycket tid på att lära känna dig. Vi kan då ta fram en långsiktig lösning som växer i takt med din verksamhet. Med den senaste tekniken och användarcentrerad design utvecklar vi webbplatser och e-handel med fokus på långsiktig kvalitet och hög affärsnytta.

E-handel

För att lyckas med e-handel krävs det en fungerande plattform och en genomtänkt strategi. Med vår långa erfarenhet och breda kompetens inom webb hjälper vi dig att skräddarsy en lösning som passar ditt varumärke. Vi följer alltid upp och analyserar resultaten för att kunna optimera din webbshop för att du ska bli så nöjd som möjligt.

Viktiga saker att ha i åtanke när man skapar sin e-handel är:

 • Tilltalet i text och bild ska matcha målgruppen

 • Ha en lättnavigerad sida

 • Grafisk profil som är tilltalande

 • Att sidan har en snabb sidladdning

 • Att den har etablerade betallösningar från kända aktörer

 • Att fraktalternativen är tydliga

Vi är specialister på B2B e-handel, vi jobbar bland annat med Contentful och Storm Commerce.

Webbsidor & appar

Vi utvecklar webbplatser och appar med fokus på användarupplevelsen och dina kunders behov, för att leverera en välanpassad och lättnavigerad lösning. Vi är din digitala partner som finns med hela vägen från idé till lanserad produkt.

Som webbkund hos oss får du**:**

 • En unik och tilltalande design som är anpassad efter din verksamhet

 • En trygghet där vi förebygger och förhindrar att problem uppstår

 • Snabb support - Våra webbutvecklare finns alltid där för dig

 • Utbildning där vi går igenom webblösningen med alla funktioner

 • Drift och löpande versionsuppdatering av webbplatsen

Är du osäker på vad du och din verksamhet behöver? På Camelonta är vi experter på webb, kontakta oss så hjälper vi dig!

Intranät

Under alla de åren vi varit en webbyrå har vi hjälpt flera av våra kunder att utveckla interna lösningar i form av intranät med funktioner som kalender, bokningssystem och nyhetslistning. Eftersom att behoven ser olika ut beroende på företag så tar vi fram ett intranät som passar just dig, din målgrupp och syftet.

Vad kan vi göra för dig?

Intranät kan göra enorm skillnad om det används rätt och ger ett mervärde för din verksamhet! För att ditt företag ska få en stabil grund att växa i så lägger vi stor vikt på tekniken och lyssnar alltid på dina önskemål.

Vi hjälper dig att skapa ett intranät som passar dina, ditt företags och dina anställdas behov.

Specialsystem

Är du osäker på vad du och ditt företag behöver? Vi kan även hjälpa dig med andra system såsom t.ex. avancerade ansökningsformulär eller bokning för en restaurang. Skicka gärna din förfrågan, så hjälps vi åt att hitta den bästa lösningen som passar dig! Vi skräddarsyr en lösning som du och dina medarbetare uppskattar. Kontakta oss här!