Webbyrå i Stockholm med över 20 års erfarenhet av webb

Camelonta är en webbyrå som har över 20 års erfarenhet. Vårt webbteam har utvecklat allt från kreativa kampanjsidor till avancerade e-handelsplattformar. Vi bygger alltid resultatdrivna digitala lösningar utifrån kundernas förutsättningar, oavsett storlek på projektet.

Webbyrå som <3 webb!

Camelonta, din grymma webbyrå i Stockholm. Med över 20 års erfarenhet och en stor kärlek för webb, hjälper vi ditt företag att nå målen med vår expertis inom webbanalys, strategi, design och utveckling. För oss är dina önskemål det viktigaste och därför kommer vi alltid att lyssna för att ta fram den bästa lösningen för dig. Vi är en webbyrå i Stockholm som har en stor erfarenhet av olika typer av kunder, och oavsett storlek på din verksamhet så hjälper vi dig att nå dina mål. Inga projekt är för stora eller små för den här webbyrån! Vi har dessutom kollektivavtal!

Camelontas principer för webbprojekt och processer

Camelonta är en webbyrå som har lång erfarenhet av att utveckla och förvalta kvalitativa tekniksystem. Vår kompetens sträcker sig från teknikrådgivning och webbutveckling till intranät, PIM- och betalsystem och CSS och React. Vi är en webbyrå i Stockholm som har blivit väldigt tekniskt kunniga under våra 20 år och har ett gäng otroligt grymma webbutvecklare.

  • Kontinuerlig kommunikation under hela projektet.

  • Transparent process med demomiljö av webbutveckling.

  • Agilt arbetssätt med korta sprintar för att kunna leverera fungerande funktioner löpande.

  • Årliga hälsokontroller. Känn trygghet att ha en modern webb med oss som partner och webbyrå.

Storlek på projektet spelar ingen roll, vår webbyrå hjälper dig med olika lösningar oavsett vilken budget du har. Vi tar oss an vad du än behöver hjälp med vare sig det är en webbsida, intranät, app eller e-handel. Dessutom kommer vi alltid att ge dig det där lilla extra! <3

icon

Så byggde vi upp Informationstekniks nya e-handel

icon

Söker du efter en erfaren webbyrå som kan hjälpa dig att ta din e-handel till nästa nivå? Sluta leta, du har hittat oss! Vi är experter på webbutveckling och har många års erfarenhet av att designa och bygga komplexa e-handelslösningar.

I vårt senaste projekt för Informationsteknik, använde vi oss av vår erfarenhet och vår partnerskap med e-handelsplattformen Norce (tidigare Storm Commerce) för att snabbt och effektivt utveckla en ny B2B e-handel. Resultatet var imponerande - vi lyckades effektivisera inköp och leverans, minska handläggningstiden och öka försäljningen av teknik med hjälp av snabb självbetjäning för kunderna. Läs mer om vårt uppdrag här.

Om du vill veta mer om hur vår webbyrå kan hjälpa dig att förbättra din e-handel så är det bara att kontakta oss redan idag!

Vill du läsa fler av våra case?

Camelonta är en webbyrå som sätter användarvänlighet och professionalism i fokus. Vi är asgrymma på att skapa webbplatser och e-handelssystem som både ser fantastiska ut och som är användarvänliga. Våra kompetenser inom design, webbutveckling, e-handel och digital marknadsföring gör oss till ett självklart val för företag som vill skapa en online-närvaro som sticker ut.

Vi har arbetat med ett brett spektrum av kunder inom olika branscher och har en imponerande track record av att leverera projekt som överträffar förväntningarna. Titta på våra case för att se mer och låt Camelontas dream team hjälpa dig att skapa en webbplats som ger dig resultat.

Webbyrån i Stockholm med kollektivavtal

Camelonta är en stolt webbyrå som har kollektivavtal. Kollektivavtal reglerar villkoren för lön, semester, arbetstid, försäkringar och andra viktiga områden för anställda. För oss är det viktigt att våra medarbetare får de bästa arbetsvillkoren och att vi ska ha en trygg arbetsplats. Genom kollektivavtal har vi på Camelonta även möjlighet att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och partners.

Vi har som mål att vara den bästa webbyrån och kollektivavtalet är en viktig del i det arbetet. Kollektivavtalet ger en stor trygghet för både företaget och våra anställda samt våra kunder och partners. Då det ger hjälp och råd från experter vid frågor om anställning, ger en god arbetsmiljö, höga ersättningar, personlig utveckling och transparens samt bidrar till en högre kvalitet i tjänster genom nöjdare medarbetare.

Sammantaget är helt enkelt att kollektivavtal är en grundtrygghet för alla inblandade i samarbeten, enstaka uppdrag eller längre ramavtal med oss på Camelonta. Kan vi göra något bra ihop? Kontakta oss gärna så berättar vi mer eller så kan du läsa mer om vårt kollektivavtal här.

Webbutveckling, design och digital marknadsföring

Har du någonsin undrat varför vissa företag har en otrolig digital närvaro medan andra kämpar för att nå sin målgrupp? Det beror på att de har förstått vikten av samarbetet mellan webbutveckling, design och digital marknadsföring. Tänk på det som en kraftfull verktygslåda - utan webbutveckling har din webbsida ingen grund. Designen är vad som gör att din webbplats sticker ut från mängden och skapar en positiv upplevelse för besökaren. Och den digitala marknadsföring är vad som gör att din webbplats når rätt målgrupp. Tillsammans arbetar dessa tre områden tillsammans för att skapa en digital närvaro som ökar ditt företags synlighet och genererar mer försäljningar.

Don't be left behind, hoppa på det digitala tåget och låt vår webbyrå i Stockholm ta ditt företag till nästa nivå.

När du väljer oss som webbyrå får du tillgång till ett drömteam av duktiga webbutvecklare, designers och digitala marknadsförare. Tillsammans arbetar vi för att skapa den ultimata digitala lösning för ditt företag.

Våra designers är otroligt grymma på att skapa en attraktiv och professionell design som fångar dina besökares uppmärksamhet och som samtidigt är användarvänlig. Vi sätter oss alltid in i kundens utmaning och kartlägger användarnas behov, beteenden och drivkrafter för att kunna optimera med hjälp av rätt design.

Digital marknadsföring är också en viktig del för att kunna skapa en framgångsrik online-närvaro. På vår webbyrå erbjuder vi en mängd olika marknadsföringslösningar för att hjälpa ditt företag att nå ut till dina målgrupper. Vi kan nämligen allt från att lägga en digital strategi och ta fram content i form av bild, text och video, till att skapa framgångsrika kampanjer på Google och sociala medier för att sedan avsluta med analys och optimering!

Redo att ta din digitala närvaro till nästa nivå? Låt oss visa dig vad vår webbyrå i Stockholm har att erbjuda - Läs här!

Hur vi jobbar med webbutveckling

Hos oss som webbyrå får du ett dedikerat team med en utvecklare och teknisk projektledare som har goda kunskaper inom utveckling. På Camelonta behärskar vi de flesta programmeringsspråken som finns ute på nätet. De språk vi är flytande i är bland annat:

  • .NET

  • Javascript

  • C#

  • HTML / CSS

Vi är en digital webbyrå som alltid vill ligga i framkant och därför testar vi ofta nya tekniker. Vi är ett gäng nyfikna utvecklare och vi vill alltid använda den tekniken som passar kunden bäst. Om det betyder att vi måste lära oss ett helt nytt språk så gör vi det! Vi hjälper ditt företag med webbutveckling, kontakta oss här om du vill veta mer.

Vår webbyrå vet vilken plattform du behöver

Idag finns det oändligt många olika plattformar att välja emellan och det är inte alltid så lätt att välja en plattform. För att vi ska kunna rekommendera en plattform till dig så utgår vi alltid från dina behov och projektets komplexitet. Med vår mångåriga erfarenhet av webbutveckling för företag så har vi blivit riktiga experter på vilka plattformar som passar vilka behov!

Vår webbyrå är specialister på bland annat dessa plattformar och tekniker:

Och många många fler!

Är du osäker på vad du och din verksamhet behöver? På Camelonta är vi experter på webb, Skriv till oss på kontakt@camelonta.se så hjälper vi dig!

icon
icon