Vi erbjuder mjukvarufinansiering med Wasa Kredit

I samarbete med Wasa Kredit erbjuder vi våra kunder smidiga finansiella lösningar och alternativ. Med mjukvarufinansiering kan ni som företag dela upp betalningen av ett projekt på mellan 12-48 månader och betalar första fakturan först när projektet är lanserat!

Vad är mjukvarufinansiering?

Med mjukvarufinansiering får företag som vill uppgradera eller investera i ny mjukvara en flexibel lösning utan att betala hela det offererade projektets kostnad direkt från sin kassa. Mjukvarufinansieringen tillåter företag att sprida ut betalningen över tid, vilket ger företag  möjligheten att hantera sina finanser mer effektivt. Det säkerställer även att de kan fortsätta göra andra nödvändiga investeringar utan att kompromissa med deras ekonomiska stabilitet.

Varför ska man välja mjukvarufinansiering?

Flexibilitet

Sprid ut kostnaden för ditt projekt från 12 till 48 månader, och starta din betalning först efter att projektet är lanserat. Detta ger dig friheten att planera och budgetera ditt projekt på ett sätt som bäst passar din verksamhet.

Ekonomisk smidighet

Genom att välja finansiering behåller du viktiga likvida medel i ditt företag, vilket möjliggör andra parallella investeringar. Det är ett smart drag för att stärka och växa din verksamhet utan att tömma dina resurser. Månadskostnaden för finansieringen bokförs som en rörelsekostnad, vilket gör den skattemässigt avdragsgill. Det är inte bara en finansiell fördel utan också en fördel för din bokföring.

Håll er uppdaterade

I en värld där tekniken utvecklas snabbt, gör vår finansieringslösning det lättare för dig att alltid ha den senaste mjukvaran. Du behöver på så sätt inte stressa över att ditt system ska bli föråldrat. Vi hjälper dig att hålla dig i framkant, utan krångel.

Kontakta oss för att veta mer

En ny webbsida eller e-handel kan vara en stor satsning. Men genom att få möjligheten att kunna dela upp betalningen på flera år kan det möjliggöra parallella satsningar i er verksamhet. 

Kontakta oss idag för att få veta mer om hur vi tillsammans med Wasa Kredit kan hjälpa dig och ditt företag med smidiga finansiella lösningar.