Vi är en webbyrå som kan Umbraco

Är du nyfiken på världens största .net-baserade open source-CMS?

Allt fler företag och organisationer väljer Umbraco. Heinz, SanDisk, Microsoft, Vouge och Peugeot är bara några exempel på kända varumärken som har valt Umbraco CMS.

Umbraco - ett fullfjädrat och kraftfullt CMS 

Anledningarna till att allt fler väljer Umbraco är många. Framförallt är det ett fullfjädrat och proffesionellt CMS som kan anpassas efter dina behov, allt eftersom din webbsida växer. Dessutom är Umbraco ett CMS som håller sig undan större säkerhetsangrepp, något många andra open source CMS haft problem med.

Det beror på att andra open source CMS måste lappas ihop med hjälp av plugins ifrån olika leverantörer för att fungera efter dina behov och som ett komplett CMS. Ständiga uppgraderingar och säkerhetshål är tyvärr en följd av detta lappande.

Umbraco är ett komplett CMS med allt du behöver- och det är gratis. 

Fördelar med Umbraco: 

  • Ett komplett CMS - inte ett bloggverktyg
  • Långsiktigt - ingen risk för att du "växer ur" webbplatsen i framtiden
  • Säkert & pålitligt
  • Användarvänligt
  • Open Source med stor utvecklar-comunity
  • Kombinerar Microsoft .net-teknologi med kraften i Open Source
  • Utvecklas och förbättras hela tiden
  • Umbraco är gratis

För vem passar Umbraco?

Umbraco passar såväl små som stora företag och organisationer. Det enkla admingränsnittet ger webbredaktören stor frihet att anpassa innehållet utan att förstöra grunddesingnen.

Umbraco passar dig som vill ha ett komplett och professionellt open source CMS så att du kan lägga din budget på effektivt content, snygg design och kreativa funktioner. 

Camelontas Umbraco-tjänster

Vi levererar design, utveckling, utbildningar och workshops kring Umbraco, oavsätt om du vill göra om din befintliga webbsida eller bygga en helt ny. Vi erbjuder även Umbraco-support för att du ska känna dig trygg med din installation. 

Camelontas utvecklare på Umbraco utvecklarkonferens i Köpenhamn

Camelontas utvecklare på Umbraco utvecklarkonferens i Köpenhamn.

Kontakta oss så berättar vi hur vi kan hjälpa dig med Umbraco!