Årets bästa organisation på nätet år 2020

Akademikernas a-kassa har vunnit pris för Årets bästa organisation på webben i IDG:s tävling Topp 100 2020, Sveriges största pris för sajter och tjänster på internet som delas ut varje år. Camelonta har utvecklat och förvaltar vidare sajten.

Vinnare av årets bästa organisationssajt

Camelonta är väldigt glada och otroligt stolta över detta fina erkännande som vi nu fått tillsammans med vår kund Akademikernas a-kassa. Ett samarbete som vi haft i många år och som fortsätter utvecklas och skapa fina resultat! Vi ser fram emot att ytterligare utveckla och förvalta sajten.

Läs mer om utmärkelsen här

Motiveringen till vinsten lyder bland annat

"Akademikernas är Sveriges största a-kassa och samlar personer med högskoleutbildning eller som är studenter. De har lyckats skapa en sajt som på ett snyggt och enkelt sätt både informerar och gör det enkelt att bli medlem.

Sidan är lättnavigerad och funkar lika bra på datorn som i mobilen. Som medlem kan du logga in för att få information om ditt medlemskap, hålla koll på dina inbetalningar, ansöka om ersättning och mycket mer."

“Roligt på riktigt! Att samarbeta med Camelonta är enkelt, effektivt och framförallt roligt. Sällan har ett projekt löpt på så smidigt som när vi tillsammans tog fram en ny medlemsansökan där majoriteten har fått sitt medlemskap godkänt direkt. Förutom en glad beställare har vi fått många nya och nöjda medlemmar.”

Anna Wright - Akademikernas A-kassa

“Vi har arbetat med Camelonta under flera år nu och det bästa ordet för att beskriva samarbetet skulle jag säga är “smidigt”. Oavsett om det handlar om en mindre justering på vår hemsida eller ett större projekt som vår nya kundportal så får vi alltid snabb och bra hjälp. Så som ett byrå-samarbete ska fungera helt enkelt!”

Daniel Hallberg - SFAB

Om oss

Vi som jobbar på Camelonta har en gemensam passion, att utveckla digitala lösningar och upplevelser. Just nu befinner vi oss i en väldigt spännande tillväxtfas som bland annat innebär att vi breddar vårt utbud. Om du är nyfiken och vill anta nya utmaningar tillsammans med ett härligt team, så är Camelonta rätt byrå för dig.

Läs mer om oss