Design

Med användarcentrerad design skapar vi nya digitala lösningar och utvecklar dessa med fokus på att optimera dina resultat. Vi tar fram allt från kreativa kampanjsidor till avancerade e-handelsplattformar. Om du är i behov av en ny sajt eller vill uppdatera din existerande sajt, så är vi rätt byrå för dig.

UI & UX

Våra duktiga designers inom UI (User interface) och UX (User experience) är med från projektstart och ser till att din produkt optimeras, utifrån tonalitet, känsla och flöden. Medan UI-design visar hur produkten kommer se ut och uppfattas så handlar UX om själva interaktionen mellan användare och produkt.

Om du väljer oss som din UX byrå kan du vara säker på att du får en unik och skräddarsydd design. Dessutom erbjuder vi anpassade UX-analyser med syfte att förbättra din sajt och dess flöden. Kontakta oss redan idag!

Vad menas egentligen med UX och UI? Och vad gör en UX-byrå?

UX (User Experience) är en metod som syftar till att skapa en positiv användarupplevelse för en produkt eller tjänst. Det handlar om att förstå användarnas behov, önskemål och beteenden, för att sedan använda den informationen till att skapa en produkt eller tjänst som är lätt att använda. UX-design är en kritisk del av utvecklingen av en produkt eller tjänst, eftersom det påverkar hur användbara och tilltalande produkten eller tjänsten är för användarna.

UI (User Interface) är det som användaren ser och interagerar med när de använder en produkt eller tjänst. Det handlar om hur produkten eller tjänsten ser ut, känns och fungerar. Ett UI element kan till exempel vara en knapp, ett ljud eller en sida. UI-design är viktigt eftersom det påverkar hur enkelt det är för användare att navigera och interagera med produkten eller tjänsten.

En UX-byrå är ett företag som är specialiserade på att hjälpa andra företag att utveckla och genomföra UX- och UI-strategier. En UX-byrå kan erbjuda en mängd olika tjänster, inklusive användarundersökningar, prototyping, användartester, design och utveckling. En bra UX-byrå börjar alltid med att samarbeta med sina kunder för att förstå deras målgrupper, affärsbehov och konkurrensläge. Därefter använder man metoder och tekniker för att skapa en lösning som är användbar, tilltalande och enkel att använda för målgruppen. En UX-byrå kan också hjälpa kunderna att testa och validera lösningen innan den lanseras.

Se hur vi har hjälpt våra kunder

icon

Är du intresserad av att läsa hur vi har hjälp våra kunder? Då kan du spana in vår Case-sida. Tillsammans med våra kunder och partners har vi skapat grymma projekt inom design.

Camelonta - Din UX-byrå

Camelonta är en innovativ UX-byrå som hjälper företag att förbättra sin användarupplevelse. Vi är experter på att använda användarcentrerad designmetodik för att skapa lösningar som är användbara, tilltalande och enkla att använda. Vårt team av erfarna UX-designers arbetar tätt med våra kunder för att skapa anpassade lösningar som hjälper dem att nå sina mål och öka sin online närvaro.

Vi börjar alltid med att samarbeta med våra kunder för att förstå deras målgrupper, affärsbehov och konkurrensläge. Därefter använder vi metoder och tekniker för att skapa en lösning som är riktigt schysst för målgruppen att använda. Vi arbetar tätt med våra kunder för att säkerställa att lösningen är skräddarsydd för just deras behov.

Vi som UX-byrå är alltid uppdaterade med de senaste trenderna och teknikerna inom UX och UI. Vi erbjuder också mätning och analys för att hjälpa våra kunder att se resultaten av deras investeringar och göra justeringar efter behov.


Designa din framgång med Camelonta - din expert på användarcentrerad design

Om du väljer Camelonta som din UX-byrå kan du vara säker på att du får en unik och skräddarsydd lösning som hjälper dig att nå dina mål och öka din online närvaro. Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan hjälpa dig!