Digital Marknadsföring

Vårt utbud inom marknadsföring sträcker sig från strategi och analys till annonsering och sociala medier. Rätt innehåll skapar förtroende. Vi erbjuder bland annat hjälp med copy, foto, video och podcastproduktion.

Annonsering på Google Ads

Digital annonsering är ett perfekt komplement för att driva mycket webbtrafik till din sajt och öka konverteringar. Sök- och display-annonsering på Google Ads, bild- och videoannonser på sociala medier är några av de tjänster vi erbjuder. Låt oss sköta din annonsering så att du når din målgrupp vid rätt tillfälle.

Google Ads

Är den samlade benämningen på annonsering som sker i Googles kanaler, vilket omfattar sökordsannonsering, Google Shopping, displayannonsering i Googles kanaler samt videoannonsering på Youtube. Google Ads är en effektiv tjänst för att nå ut med annonser till rätt målgrupp. Vi hjälper dig att sätta upp, analysera och optimera annonser och kampanjer för att hjälpa dig att nå dina mål till så låga kostnader som möjligt.

Google Partner

Att vara partner till Google innebär att Camelonta har uppvisat kunskaper och är experter i Google Ads. Enligt Googles kriterier har vi visat bra intäktstillväxt på kundsidan.

Partnerstatus innebär att företaget har uppvisat kunskaper och expertis i Google Ads, uppfyllt utgiftskraven för annonser på Google, visat intäktstillväxt både på företags- och kundsidan samt bevarat och utökat kundbasen. Med Partner-status får företaget tillgång till ett antal förmåner, till exempel kampanjerbjudanden som gynnar våra kunder.

icon