Digital annonsering med Google Ads

Digital annonsering är ett perfekt komplement för att driva mycket webbtrafik till din sajt och öka konverteringar. Sök- och display-annonsering på Google Ads, bild- och videoannonser på sociala medier är några av de tjänster vi erbjuder. Låt oss sköta din annonsering så att du når din målgrupp vid rätt tillfälle.

Google Ads

Är den samlade benämningen på annonsering som sker i Googles kanaler, vilket omfattar sökordsannonsering, Google Shopping, displayannonsering i Googles kanaler samt videoannonsering på Youtube. Google Ads är en effektiv tjänst för att nå ut med annonser till rätt målgrupp. Vi hjälper dig att sätta upp, analysera och optimera annonser och kampanjer för att hjälpa dig att nå dina mål till så låga kostnader som möjligt.

Med hjälp från oss på Camelonta kan du med Google Ads:

  • Öka din försäljning och hitta nya kunder.

  • Öka din varumärkeskännedom.

  • Förbättra dina resultat.  Google Partner

Partnerstatus innebär att Camelonta har uppvisat kunskaper och expertis i Google Ads, uppfyllt utgiftskraven för annonser på Google, visat intäktstillväxt både på företags- och kundsidan samt bevarat och utökat kundbasen. Vi som arbetar med Google Ads är certifierade via Google. Med Partner-status får vi tillgång till ett antal förmåner, till exempel kampanjerbjudanden som gynnar våra kunder.

Google Ads Grants

Google Ads Grant är till för ideella organisationer och fungerar precis som annonsering med Google Ads. Ert budskap visas för människor som söker efter ideella organisationer. Om din ideella organisation uppfyller villkoren får ni 10 000 USD per månad i gratis Google Ads-annonsering. Dessutom får man tillgång till verktyg som hjälper sin organisation att skapa effektiva kampanjer som visas i Google Sök.

Vad är Google Ads och varför ska man använda sig utav det?

Google Ads är världens största digitala annonseringsverktyg. Med hjälp av att annonsera på Google så kan dina annonser hamna högst upp i det organiska sökresultatet och man betalar bara när någon faktiskt klickar på annonsen. 

Google Ads erbjuder även andra alternativ på annonsering och inte bara i Google sök. Man kan annonsera på Youtube, Gmail eller andra webbplatser som är kopplade till Google Ads nätverket för Google Display annonsering. Det ger dig möjligheten att skapa textannonser, bildannonser, videos och mer. 

Med Google Ads så kan man öka antalet besökare till webbplatsen, öka försäljning eller bara få kunder att hitta tillbaka dig. Ditt företag kommer att synas för just de personer som söker efter det du erbjuder. 

icon

Hur vi på Camelonta jobbar med Google Ads:

Sökordsanalys

Vi letar upp de sökord som används för att kunna hitta just din målgrupp. Sökorden ska vara relevanta för just din produkt eller tjänst vilket gör det lättare att omvandla en besökare till en kund.

Kampanjstruktur

Vi tar fram en kampanjstruktur för ditt Google Ads-kontot där vi bland annat kan bestämma budget, välja vart kampanjen ska synas och tidpunkt för annonsering. 

Annonser

Vi skapar därefter annonser baserade på sökordsanalysen och kampanjstrukturen för att lyfta fram just ditt företag och på så sätt attrahera nya kunder till ditt företag eller mer trafik.

Kontinuerlig optimering

Vi ser till att med jämna mellanrum optimera och utveckla dina annonser för att kunna hitta exakt rätt målgrupp och därmed öka konverteringarna.

Rapportering och analys

Vi går igenom annonserna och rapporterar till dig löpande med rekommendationer på vad nästa steg kan vara och hur vi kan förbättra våra resultat.