Digital Marknadsföring

Vårt utbud inom marknadsföring sträcker sig från strategi och analys till annonsering och sociala medier. Rätt innehåll skapar förtroende. Vi erbjuder bland annat hjälp med copy, foto, video och podcastproduktion.

Annonsering på Sociala medier

Sociala medier blir allt viktigare som marknadsföringskanal. Idag använder tre av fem personer sociala medier dagligen vilket skapar enorma möjligheter för dig som företag att nå ut till både existerande och potentiella nya kunder. Den snabba utvecklingen av sociala medier kan vara svår att hänga med i och det är här Camelonta kommer in. Vi uppdaterar, hanterar och annonserar via dina sociala medier så att du kan lägga din tid och ditt fokus på annat.

LinkedIn

LinkedIn är i första hand en social plattform med fokus på professionellt nätverkande där nätverk och jobb står i första rummet. Här kan du jobba med employer branding eller leadsgenerering, främst om du är verksam inom B2B.

Instagram

Instagram är en del av Facebook och den största delen av Instagrams annonser utgår från Facebook. Annonser på Instagram visas på mobila enheter med appen installerad och visas antingen som bild- eller videoannons direkt i Instagramflödet eller som Story bland dina kontakters 24-timmars Stories.

Facebook

Facebook är störst av de sociala plattformarna sett till användare, därför är det viktigt att vara aktiv på Facebook som företag. Organisk aktivitet ger dock sällan bra spridning. Genom sponsrade inlägg på Facebook når du ut till ett stort antal människor och kan skapa engagemang och interaktion genom din marknadsföring.

Snapchat

Snapchat attraherar främst den yngre målgruppen men under senare år har användandet i högre åldrar ökat. Idag är det den tredje största sociala medieplattformen i Sverige. När du annonserar på Snapchat så har du som annonsör inte någon egen företagsprofil som användaren kan interagera med. Ditt företagsnamn är alltid synligt vid annonsering i och med den begränsade företagsinteraktionen är det extra viktigt att vara tydlig med ditt varumärke och ditt innehåll vid annonsering.