Digital Marknadsföring

Vårt utbud inom marknadsföring sträcker sig från strategi och analys till annonsering och sociala medier. Rätt innehåll skapar förtroende. Vi erbjuder bland annat hjälp med copy, foto, video och podcastproduktion.

Vi hjälper dig skapa ett kreativt innehåll som fångar uppmärksamhet

Vi vet hur man skapar engagemang och hur vi tar din kommunikation till nästa nivå. Att leverera kreativt och engagerande innehåll som fångar din målgrupps uppmärksamhet kan vara en utmaning i dag när det finns oändligt med innehåll överallt. Vi hjälper dig att skapa content som är estetiskt tilltalande, relevant och informativt på en och samma gång. Oavsett om det gäller copy, foto, ljud eller video så kan vi hjälpa dig att ta fram innehåll till både webben och sociala medier.

Vad är content marketing?

Content marketing handlar om att kontinuerligt skapa, publicera och sprida sitt innehåll till sin specifika målgrupp. Innehållet behöver vara kreativt och utformat utifrån vad din målgrupp efterfrågar. Content marketing är ett långsiktigt arbete som hjälper att bygga förtroende och skapa lojala kunder. Målet kan vara bland annat att öka sin försäljning, bygga varumärkeskännedom eller öka kundnyttan.

Med content marketing jobbar man alltså med olika former av material som text, bild, ljud och video. Content kan alltså vara allt ifrån blogginlägg på en webbsida, en bild på Instagram eller en video på Youtube.

Något som är viktigt när man skapar content är att man känner och förstår sin målgrupp väl. Då vet man exakt vilket innehåll som tas emot bra av målgruppen och vilka kanaler ditt innehåll ska publiceras i.

Fördelar med content marketing

 • Du kan öka din varumärkeskännedom

 • Du kan bli en expert i branschen

 • Ditt innehåll kan spridas organiskt i sociala medier

 • Du kan mer trafik till sin webbsida genom intressanta blogginlägg

 • Du kan få kontakt med potentiella kunder du aldrig annars hade träffat

 • Dina potentiella kunder kan få större förtroende för dig än tidigare

 • Du har hela tiden en röd tråd du kan följa

Camelonta kan hjälpa dig med:

Text

Vi skapar intressant och relevant textinnehåll till dina sociala kanaler, e-handel eller webbplats. Texten utformas efter dina önskemål och behov samt för att på bästa sätt fånga uppmärksamhet och öka engagemang.

Foto och bild

Utefter dina behov tar vi fram innehåll i form av foton och illustrationer för att förstärka ditt skriftliga budskap och ytterligare öka dina besökares intresse.

Video

Ibland kan en kombination av ljud och bild, i form av videos eller animationer, vara det optimala för att inspirera eller instruera besökare, även detta kan vi på Camelonta hjälpa dig med.

Ljud

Är du nyfiken på att börja sprida ditt företags kunskap genom en podcast eller annat ljudformat? Vi har erfarenhet av hela processen, från idé och koncept till produktion. Vi kan även ta fram en passande jingel till din podcast.

Vilka kanaler kan du sprida ditt innehåll i?

Det finns flera digitala kanaler att sprida content marketing och några av dessa är:

 • Din egna webbplats

 • Sociala medier och annonsering på dessa

 • Google Ads

 • Nyhetsbrev

 • Andra externa webbsajter (referrals) och influencers