Digital Marknadsföring

Vårt utbud inom marknadsföring sträcker sig från strategi och analys till annonsering och sociala medier. Rätt innehåll skapar förtroende. Vi erbjuder bland annat hjälp med copy, foto, video och podcastproduktion.

Vi hjälper dig med ditt innehåll

Att leverera kreativt och värdeskapande innehåll som fångar din målgrupps uppmärksamhet är en utmaning i dagens digitala värld där det produceras oändligt med innehåll. Vi hjälper dig att skapa innehåll som är estetiskt tilltalande, relevant och informativt på en och samma gång. Oavsett om det gäller copy, foto, ljud eller video så kan vi hjälpa dig att ta fram innehåll till webben och sociala medier. Vi vet hur man skapar engagemang och tar din kommunikation till nästa nivå.

Text

Vi skapar intressant och relevant textinnehåll till dina sociala kanaler, e-handel eller webbplats. Texten utformas efter dina önskemål och behov samt för att på bästa sätt fånga uppmärksamhet och öka engagemang.

Foto och bild

Utefter dina behov tar vi fram innehåll i form av foton och illustrationer för att förstärka ditt skriftliga budskap och ytterligare öka dina besökares intresse.

Video

Ibland kan en kombination av ljud och bild, i form av videos eller animationer, vara det optimala för att inspirera eller instruera besökare, även detta kan vi på Camelonta hjälpa dig med.

Ljud

Är du nyfiken på att börja sprida ditt företags kunskap genom en podcast eller annat ljudformat? Vi har erfarenhet av hela processen, från idé och koncept till produktion. Vi kan även ta fram en passande jingel till din podcast.