E-handel

En lyckad e-handel kräver både en fungerande plattform och en genomtänkt strategi med fokus på att driva trafik och öka antalet konverteringar. Med vår breda kompetens kan vi hjälpa dig att skräddarsy en webbshop och en strategi som passar ditt varumärke. Vi följer upp och analyserar resultaten för att kunna optimera webbshopen tills du som kund är helt nöjd.

E-handel

Försäljning på internet är nutidens och framtidens handelsplats. Vårt mål är alltid att hjälpa dig att lyckas med din e-handelssatsning och öka konvertering. Tillsammans sätter vi mål och KPI:er anpassade efter dina utmaningar och affärsmål. Camelonta levererar affärsdrivna e-handelslösningar som kan integreras i ett nytt eller existerande systemflöde.

Kom igång med din e-handel idag!

Camelonta är en webbyrå i Stockholm som har hjälpt stora som små företag att leverera affärsdrivna e-handelslösningar. Lösningarna innefattar allt från skräddarsydda applikationer till implementering av färdiga system. Vi hjälper er att skapa en snabb och stabil plattform, så att jobbet för dig som är ansvarig för webbplatsen blir enkelt.

Idag är det nämligen inte bara viktigt att era produkter eller tjänster syns på nätet. Även design och funktion på e-handeln lockar och är en viktig avgörande faktor som gör att kunder handlar.

Vårt mål till er som kund är därför att skapa ett kraftfullt säljverktyg åt ditt företag för att lyckas få nya kunder och expandera er marknad. Vi tar därför fram en unik design med nödvändiga funktioner för att ni ska kunna komma igång så snabbt som möjligt. Har ni redan en befintlig webbshop som ni vill uppdatera? Då kan vi hjälpa er med det också!

Är du intresserad av en konsultation om hur du ska komma igång? Hör av dig så kan vi hjälpa dig att hitta bästa vägen framåt.

Gör din B2B E-handel till en framgångssaga

Att välja rätt e-handelslösning är avgörande för framgången i din B2B e-handel. Det är viktigt att välja en plattform som både möter företagets behov och kundernas önskemål. En e-handelsplattform med verktyg för ökad försäljning, enkel processhantering och relevanta affärsprocesser stöd är avgörande. För att välja rätt kan du titta på om följande saker finns tillgängligt i plattformen:

  • Möjlighet att skräddarsy - Ett viktigt krav att ställa vid val av e-handelsplattform är att utvärdera utbudet av funktionalitet och plattformens möjlighet till personalisering för dina kunder. 

  • PIM - Product Information Management, effektiviserar arbetet med att administrera, publicera och presentera produkter. Med PIM sparar du både tid och pengar. PIM låter dig skapa en central katalog som visar hela ditt produktsortimentet på ett tydligt och attraktivt sätt.

  • Samarbete med andra system - Kan det integreras med företagets befintliga faktureringssystem? Som CRM-system och logistiksystem.

  • Framtidssäker och flexibel - Plattformen ska ge möjligheten till att anpassa lösningen efter era behov.

En plattform som uppfyller dessa krav är Norce, en konkurrenskraftig och framtidssäker lösning för B2B e-handel.

Så vad väntar du på? Kontakta oss redan idag för att få hjälp med webbutveckling av en B2B e-handel.

icon

Norce

En av våra samarbetspartners för mer komplexa e-handelslösningar är Norce (tidigare Storm Commerce). Deras egna erfarenhet av att driva affärer fick dem att skapa en egen plattform, och som idag hanterar några av Sveriges största e-handlare. Norce är en SaaS lösning som följer dagens molntjänst-trend, det är därför inte bundet till varken ett CMS eller affärssystem. Med Norce kan du känna dig trygg med en framtidssäker lösning som vi kan anpassa efter din verksamhet och de målsättningar som vi kommer överens om.

Fördelar med Norce:

  • Norce passar utmärkt för både B2C- & B2B-kunder.

  • Ger flexibiliteten att koppla på valfritt CMS/CXM för bästa tänkbara kundupplevelse.

  • Flexibiliteten och skalbarheten av Norce ger ditt företag möjlighet att starta litet och sedan gott om utrymme att växa oavsett om du expanderar till flera länder, adderar flera varumärken eller utökar ditt sortiment.

  • Hjälper till att effektivisera och automatisera relevanta affärsprocesser. Resultatet blir helt enkelt bättre prestanda, smartare arbetsflöden och ökad lönsamhet.

  • Norce optimeras för varje kund och levereras med en hög grad av rådgivning, utbildning, integration och tjänster.

Så byggde vi Informationsteknik nya e-handel

Om du vill ta din e-handel till nästa nivå har du hittat rätt webbyrå. Vår erfarenhet och kompetens inom webbutveckling har gjort oss till experter på att designa och bygga komplexa e-handelslösningar.

Vi har visat det genom vårt senaste framgångsrika projekt för Informationsteknik, där vi använde vår erfarenhet och vårt samarbete med e-handelsplattformen Norce för att snabbt och effektivt utveckla en ny B2B e-handel. Resultatet var imponerande - vi lyckades effektivisera inköp och leverans, minska handläggningstiden och öka försäljningen av teknik med hjälp av snabb självbetjäning för kunderna. Läs mer om vårt uppdrag här.

Webbyrå i Stockholm som hjälper dig och ditt företag

Har du undrat varför vissa företag har en fantastisk digital närvaro medan andra kämpar för att nå sin målgrupp? Svaret ligger i att förstå vikten av webbutveckling, design och digital marknadsföring. Vår expertis ligger inom webbutveckling, design och digital marknadsföring, och vi är stolta över att få vara din partner och skapa den ultimata digitala lösningen för ditt företag. Vårt drömteam består av duktiga webbutvecklare, designers och digitala marknadsförare som arbetar tillsammans för att ta ditt företag till nästa nivå.

Hoppa på det digitala tåget med vår webbyrå i Stockholm och låt oss hjälpa dig att skapa en imponerande online-närvaro som sticker ut från mängden och attraherar rätt målgrupp. Låt oss visa dig vad vi kan erbjuda - klicka här för att läsa mer!

Camelonta är en byrå med såväl bred som spetsig kompetens som gjort att vi lyft oss på alla plan digitalt- och varumärkesmässigt i takt med att vi växer. En lyhörd byrå med muskler och kreativ höjd att hjälpa oss vidare inom såväl e-handel och webbsida som grafisk profil och digital marknadsföring. Personligt team med glimten i ögat!

Charlotte Arvidsson - Informationsteknik AB

“Roligt på riktigt! Att samarbeta med Camelonta är enkelt, effektivt och framförallt roligt. Sällan har ett projekt löpt på så smidigt som när vi tillsammans tog fram en ny medlemsansökan där majoriteten har fått sitt medlemskap godkänt direkt. Förutom en glad beställare har vi fått många nya och nöjda medlemmar.”

Anna Wright - Akademikernas A-kassa

“Vi har arbetat med Camelonta under flera år nu och det bästa ordet för att beskriva samarbetet skulle jag säga är “smidigt”. Oavsett om det handlar om en mindre justering på vår hemsida eller ett större projekt som vår nya kundportal så får vi alltid snabb och bra hjälp. Så som ett byrå-samarbete ska fungera helt enkelt!”

Daniel Hallberg - SFAB

Camelonta är en byrå med såväl bred som spetsig kompetens som gjort att vi lyft oss på alla plan digitalt- och varumärkesmässigt i takt med att vi växer. En lyhörd byrå med muskler och kreativ höjd att hjälpa oss vidare inom såväl e-handel och webbsida som grafisk profil och digital marknadsföring. Personligt team med glimten i ögat!

Charlotte Arvidsson - Informationsteknik AB

“Roligt på riktigt! Att samarbeta med Camelonta är enkelt, effektivt och framförallt roligt. Sällan har ett projekt löpt på så smidigt som när vi tillsammans tog fram en ny medlemsansökan där majoriteten har fått sitt medlemskap godkänt direkt. Förutom en glad beställare har vi fått många nya och nöjda medlemmar.”

Anna Wright - Akademikernas A-kassa