E-handel

En lyckad e-handel kräver både en fungerande plattform och en genomtänkt strategi med fokus på att driva trafik och öka antalet konverteringar. Med vår breda kompetens kan vi hjälpa dig att skräddarsy en webbshop och en strategi som passar ditt varumärke. Vi följer upp och analyserar resultaten för att kunna optimera webbshopen tills du som kund är helt nöjd.

E-handel

Försäljning på internet är nutidens och framtidens handelsplats. Vårt mål är alltid att hjälpa dig att lyckas med din e-handelssatsning och öka konvertering. Tillsammans sätter vi mål och KPI:er anpassade efter dina utmaningar och affärsmål. Camelonta levererar affärsdrivna e-handelslösningar som kan integreras i ett nytt eller existerande systemflöde.

Kom igång med din e-handel idag!

Camelonta har hjälpt stora som små företag att leverera affärsdrivna e-handelslösningar. Lösningarna innefattar allt från skräddarsydda applikationer till implementering av färdiga system. Vi hjälper er att skapa en snabb och stabil plattform, så att jobbet för dig som är ansvarig för webbplatsen blir enkelt.

Idag är det nämligen inte bara viktigt att era produkter eller tjänster syns på nätet. Även design och funktion på e-handeln lockar och är en viktig avgörande faktor som gör att kunder handlar.

Vårt mål till er som kund är därför att skapa ett kraftfullt säljverktyg åt ditt företag för att lyckas få nya kunder och expandera er marknad. Vi tar därför fram en unik design med nödvändiga funktioner för att ni ska kunna komma igång så snabbt som möjligt. Har ni redan en befintlig webbshop som ni vill uppdatera? Då kan vi hjälpa er med det också!

Är du intresserad av konsultation om hur du ska komma igång? Hör av dig så kan vi hjälpa dig att hitta bästa vägen framåt.

Några saker att tänka på när man skapar sin e-handel är:

 • Tilltalet i text och bild ska matcha ens målgrupp

 • Lättnavigerad sida

 • Grafisk profil som är tilltalande

 • Att sidan laddar snabbt

 • Att den har etablerade betallösningar från kända aktörer

 • Att fraktalternativen är tydligaNorce

En av våra samarbetspartners för mer komplexa e-handelslösningar är Norce (tidigare Storm Commerce). Deras egna erfarenhet av att driva affärer fick dem att skapa en egen plattform, och som idag hanterar några av Sveriges största e-handlare. Norce är en SaaS lösning som följer dagens molntjänst-trend, det är därför inte bundet till varken ett CMS eller affärssystem. Med Norce kan du känna dig trygg med en framtidssäker lösning som vi kan anpassa efter din verksamhet och de målsättningar som vi kommer överens om.

Fördelar med Norce:

 • Norce passar utmärkt för både B2C- & B2B-kunder.

 • Ger flexibiliteten att koppla på valfritt CMS/CXM för bästa tänkbara kundupplevelse.

 • Flexibiliteten och skalbarheten av Norce ger ditt företag möjlighet att starta litet och sedan gott om utrymme att växa oavsett om du expanderar till flera länder, adderar flera varumärken eller utökar ditt sortiment.

 • Hjälper till att effektivisera och automatisera relevanta affärsprocesser. Resultatet blir helt enkelt bättre prestanda, smartare arbetsflöden och ökad lönsamhet.

 • Norce optimeras för varje kund och levereras med en hög grad av rådgivning, utbildning, integration och tjänster.

Betallösningar och bokningssystem

Något vi har sett är att kunder vänder i kassan om betallösningen inte är tillräckligt enkelt eller säkert. Därför är det alltså av stor vikt att ni har en eller flera etablerade betallösningar från en kända aktörer. En betalleverantör ska både kunna lösa det behovet som ditt företag har idag men även möjliga framtida behov. Tillsammans tar vi fram vilken betallösning din målgrupp föredrar och hjälper dig att koppla din e-handel till tryggt betalningssystem som är lätt att använda.

Vi har goda erfarenheter av bl.a. Swish, Bank-ID och Klarna.

Kontakta oss idag för att komma igång med din e-handel!