Webb

Med användarcentrerad design skapar vi nya digitala lösningar och utvecklar dessa med fokus på att optimera dina resultat. Vi tar fram allt från kreativa kampanjsidor till avancerade e-handelsplattformar. Om är du är i behov av en ny sajt eller vill uppdatera din existerande sajt, så är vi rätt byrå för dig.

E-handel

Försäljning på internet är nutidens och framtidens handelsplats. Vårt mål är alltid att hjälpa dig att lyckas med din e-handelssatsning och öka konvertering. Tillsammans sätter vi mål och KPI:er anpassade efter dina utmaningar och affärsmål. Camelonta levererar affärsdrivna e-handelslösningar som kan integreras i ett nytt eller existerande systemflöde.

En lyckad e-handel kräver både en fungerande plattform och en genomtänkt strategi med fokus på att driva trafik och öka antalet konverteringar. Med vår breda kompetens kan vi hjälpa dig att skräddarsy en webbshop och en strategi som passar ditt varumärke. Vi följer upp och analyserar resultaten för att kunna optimera webbshopen tills du som kund är helt nöjd.

Storm

En av våra samarbetspartners för mer komplexa e-handelslösningar är Storm. Deras egna erfarenhet av att driva e-handlar fick dem att skapa en egen plattform som idag hanterar några av Sveriges största e-handlare. Storm är en SaaS lösning som följer dagens molntjänst-trend, det är därför inte bundet till varken ett CMS eller affärssystem. Med Storm kan du känna dig trygg med en framtidssäker lösning som vi kan anpassa efter din verksamhet och de målsättningar som vi kommer överens om.

Betallösningar och bokningssystem

Med hänsyn till vilken betallösning din målgrupp föredrar hjälper vi dig att koppla din e-handel till tryggt betalningssystem som är lätt att använda. Vi har goda erfarenheter av bl.a. Swish, Bank-ID och Klarna.

Vill du komma igång med din e-handel?

Med vår långa erfarenhet har vi hjälpt företag att leverera affärsdrivna e-handelslösningar med olika nivåer av ambitioner och budget. Lösningarna innefattar allt från skräddarsydda applikationer till implementering av Umbracos färdiga system. Är du intresserad av konsultation om hur du ska komma igång? Hör av dig så kan vi hjälpa dig att hitta bästa vägen framåt.