E-handel

En lyckad e-handel kräver både en fungerande plattform och en genomtänkt strategi med fokus på att driva trafik och öka antalet konverteringar. Med vår breda kompetens kan vi hjälpa dig att skräddarsy en webbshop och en strategi som passar ditt varumärke. Vi följer upp och analyserar resultaten för att kunna optimera webbshopen tills du som kund är helt nöjd.

E-handel

Försäljning på internet är nutidens och framtidens handelsplats. Vårt mål är alltid att hjälpa dig att lyckas med din e-handelssatsning och öka konvertering. Tillsammans sätter vi mål och KPI:er anpassade efter dina utmaningar och affärsmål. Camelonta levererar affärsdrivna e-handelslösningar som kan integreras i ett nytt eller existerande systemflöde.

Kom igång med din e-handel idag!

Camelonta har hjälpt stora som små företag att leverera affärsdrivna e-handelslösningar. Lösningarna innefattar allt från skräddarsydda applikationer till implementering av färdiga system. Vi hjälper er att skapa en snabb och stabil plattform, så att jobbet för dig som är ansvarig för webbplatsen blir enkelt.

Idag är det nämligen inte bara viktigt att era produkter eller tjänster syns på nätet. Även design och funktion på e-handeln lockar och är en viktig avgörande faktor som gör att kunder handlar.

Vårt mål till er som kund är därför att skapa ett kraftfullt säljverktyg åt ditt företag för att lyckas få nya kunder och expandera er marknad. Vi tar därför fram en unik design med nödvändiga funktioner för att ni ska kunna komma igång så snabbt som möjligt. Har ni redan en befintlig webbshop som ni vill uppdatera? Då kan vi hjälpa er med det också!

Är du intresserad av konsultation om hur du ska komma igång? Hör av dig så kan vi hjälpa dig att hitta bästa vägen framåt.

Några saker att tänka på när man skapar sin e-handel är:

 • Tilltalet i text och bild ska matcha ens målgrupp

 • Lättnavigerad sida

 • Grafisk profil som är tilltalande

 • Att sidan laddar snabbt

 • Att den har etablerade betallösningar från kända aktörer

 • Att fraktalternativen är tydligaDärför ska du skapa en hållbar e-handel

I en alltmer digitaliserad värld blir e-handel en viktigare del av den globala ekonomin. För att nå framgång i den här branschen är det helt enkelt viktigt att ha en hållbar e-handel med en effektiv e-handelslösning.

En hållbar e-handel har många fördelar, både för företaget och för miljön. För det första är en hållbar e-handel en lönsam affärsstrategi. Genom att ta hänsyn till miljöaspekterna i sin verksamhet kan företaget visa sitt engagemang för hållbarhet och attrahera miljömedvetna konsumenter. Dessutom kan det leda till besparingar på lång sikt, till exempel genom att minska energiförbrukningen och öka användningen av återvinningsbar emballage.

För det andra är en hållbar e-handel en möjlighet att stärka företagets varumärke. Genom att ta ansvar för sin miljöpåverkan kan företaget skapa en positiv image och öka kundernas lojalitet och förtroende.

Så sammanfattningsvis, en hållbar e-handel med en effektiv e-handelslösning är en viktig investering för företag som vill nå framgång i den digitala ekonomin. Det är en lönsam affärsstrategi som kan leda till besparingar, stärka varumärket och visa företagets engagemang för hållbarhet. Läs om våra bästa tips för en hållbar E-handel här.

Så byggde vi Informationsteknik nya e-handel

Om du vill ta din e-handel till nästa nivå har du hittat rätt webbyrå. Vår erfarenhet och kompetens inom webbutveckling har gjort oss till experter på att designa och bygga komplexa e-handelslösningar.

Vi har visat det genom vårt senaste framgångsrika projekt för Informationsteknik, där vi använde vår erfarenhet och vårt samarbete med e-handelsplattformen Norce för att snabbt och effektivt utveckla en ny B2B e-handel. Resultatet var imponerande - vi lyckades effektivisera inköp och leverans, minska handläggningstiden och öka försäljningen av teknik med hjälp av snabb självbetjäning för kunderna. Läs mer om vårt uppdrag här.

icon

Norce

En av våra samarbetspartners för mer komplexa e-handelslösningar är Norce (tidigare Storm Commerce). Deras egna erfarenhet av att driva affärer fick dem att skapa en egen plattform, och som idag hanterar några av Sveriges största e-handlare. Norce är en SaaS lösning som följer dagens molntjänst-trend, det är därför inte bundet till varken ett CMS eller affärssystem. Med Norce kan du känna dig trygg med en framtidssäker lösning som vi kan anpassa efter din verksamhet och de målsättningar som vi kommer överens om.

Fördelar med Norce:

 • Norce passar utmärkt för både B2C- & B2B-kunder.

 • Ger flexibiliteten att koppla på valfritt CMS/CXM för bästa tänkbara kundupplevelse.

 • Flexibiliteten och skalbarheten av Norce ger ditt företag möjlighet att starta litet och sedan gott om utrymme att växa oavsett om du expanderar till flera länder, adderar flera varumärken eller utökar ditt sortiment.

 • Hjälper till att effektivisera och automatisera relevanta affärsprocesser. Resultatet blir helt enkelt bättre prestanda, smartare arbetsflöden och ökad lönsamhet.

 • Norce optimeras för varje kund och levereras med en hög grad av rådgivning, utbildning, integration och tjänster.

Betallösningar och bokningssystem

Något vi har sett är att kunder vänder i kassan om betallösningen inte är tillräckligt enkelt eller säkert. Därför är det alltså av stor vikt att ni har en eller flera etablerade betallösningar från en kända aktörer. En betalleverantör ska både kunna lösa det behovet som ditt företag har idag men även möjliga framtida behov. Tillsammans tar vi fram vilken betallösning din målgrupp föredrar och hjälper dig att koppla din e-handel till tryggt betalningssystem som är lätt att använda.

Vi har goda erfarenheter av bl.a. Swish, Bank-ID och Klarna.

Kontakta oss idag för att komma igång med din e-handel!

Gör din B2B E-handel till en framgångssaga

Är du redo att göra din B2B e-handel till en framgångssaga? Vi har den kunskap, erfarenhet och passion som krävs för att hjälpa dig att nå dina mål och göra din e-handel till en framgång. Vi vet precis vad som krävs för att ta din e-handel till nästa nivå. Vi är där för att stödja dig med att skapa en användarvänlig e-handel, erbjuda en förstklassig kundupplevelse, optimera sökmotoroptimeringen och säkerställa säkerheten för dina kunders data.

Välj en framtidssäker e-handelslösning

Att välja rätt e-handelslösning är avgörande för framgången i din B2B e-handel. Det är viktigt att välja en plattform som både möter företagets behov och kundernas önskemål. En e-handelsplattform med verktyg för ökad försäljning, enkel processhantering och relevanta affärsprocesser stöd är avgörande. För att välja rätt kan du titta på om följande saker finns tillgängligt i plattformen:

 • Möjlighet att skräddarsy - Ett viktigt krav att ställa vid val av e-handelsplattform är att utvärdera utbudet av funktionalitet och plattformens möjlighet till personalisering för dina kunder. 

 • PIM - Product Information Management, effektiviserar arbetet med att administrera, publicera och presentera produkter. Med PIM sparar du både tid och pengar. PIM låter dig skapa en central katalog som visar hela ditt produktsortimentet på ett tydligt och attraktivt sätt.

 • Samarbete med andra system - Kan det integreras med företagets befintliga faktureringssystem? Som CRM-system och logistiksystem.

 • Framtidssäker och flexibel - Plattformen ska ge möjligheten till att anpassa lösningen efter era behov.

En plattform som uppfyller dessa krav är Norce, en konkurrenskraftig och framtidssäker lösning för B2B e-handel.

Så vad väntar du på? Kontakta oss redan idag för att få hjälp med din B2B e-handel.

PIM och E-handel

Product Information Management, eller PIM, är en samlingsbegrepp för de processer, system och verktyg som används för att samla, hantera, förvalta och distribuera produktinformation. PIM spelar en central roll i den digitala försäljningskanalen, eftersom det möjliggör en effektiv hantering av produktdata, så att du som företagare alltid har tillgång till aktuella och korrekta produktinformation.

I e-handeln är PIM en viktig del för att förbättra kundupplevelsen, öka försäljningen och minska tids- och kostnadsbesparingar för företaget. Genom att använda PIM-systemet för att samla all produktinformation på ett centralt ställe, kan du enkelt och snabbt uppdatera information om produkter, beskrivningar, bilder, priser och annan relevant information. Detta gör det möjligt för kunder att hitta den information de behöver på ett snabbt och enkelt sätt, samtidigt som det minskar risken för felaktig information eller inaktuella produktuppgifter på din e-handelswebbplats.

Så, om du vill effektivisera din e-handel och förbättra din kundupplevelse, är det viktigt att du har en bra PIM-lösning i plats. Det är en investering i din framtid och din framgång som e-handlare.