Intranät

Genom åren har vi hjälpt flera av våra kunder att utveckla interna lösningar i form av intranät med funktioner som kalender, bokningssystem, frånvaroinformation och nyhetslistning. Behoven ser olika ut beroende på företag och bransch. Vi hjälper dig att ta fram ett intranät som passar målgrupp och syfte.Intranät

Intranätet är ofta den viktigaste platsen för informationsspridning och kommunikation mellan era medarbetare. Med hjälp av ett intranät kan man både stärka företagets varumärke och kultur, genom att underlätta vardagen för medarbetare.

Genom åren har vi hjälpt flera av våra kunder att utveckla interna lösningar i form av intranät med funktioner som kalender, bokningssystem, frånvaroinformation och nyhetslistning. Behoven ser olika ut beroende på företag och bransch. Vi hjälper dig att ta fram ett intranät som passar både målgrupp och syfte.

För vem passar intranät?

Idag har både små och stora företag användning utav ett intranät. Det är ett enkelt och smidigt sätt att nå ut med interna nyheter, planera saker i gemensamma kalendrar eller skicka meddelanden internt.

Ett bra intranät är enkel att komma åt för alla medarbetare på företaget, både de som arbetar inom företaget och de som är ute och rör på sig, t.ex. säljare. Man kan samtidigt stärka arbetsmiljön genom att förse anställda med material och kunskap. För nyanställda kan ett intranät vara ett väldigt bra stöd då all information finns samlad på ett ställe.

Med integrationer, ny teknik och söklösningar kan intranätet bli den nya knutpunkten på er arbetsplats!Specialsystem

Du kanske är osäker på vad du och ditt företag behöver? Vi kan även hjälpa dig med andra system såsom t.ex. avancerade ansökningsformulär eller bokning för en restaurang. Vi tar gärna emot din förfrågan, så hjälps vi sen åt att hitta den bästa lösningen för dig! Ni får en skräddarsydd lösning som både du och dina medarbetare uppskattar.

Vad kan vi göra för dig?

Vi vet att intranät kan göra enorm skillnad, men bara om de används rätt och ger ett mervärde för din verksamhet och dina medarbetare! Därför lyssnar vi alltid på dina önskemål och lägger stor vikt på tekniken, så att ni får en stabil grund som ert företag kan växa i.

Skulle ditt företag behöva en speciallösning som till exempel lagra information på ett och samma ställe och sprida delar av information bland alla eller utvalda personer, så finns vi här!

Vi hjälper dig att skapa ett intranät anpassat efter dina, ditt företags och dina anställdas behov.

Exempel på vanliga funktioner i ett intranät:

  • Nyhetsflöden

  • Kommunikation mellan medarbetare

  • Kalender

  • Bokning

  • Dokumenthantering

  • Kontakthantering

  • Intelligent sök - söker i många typer av information och visar resultatet sammanställt på ett snyggt sätt

Kontakta oss idag för att komma igång!