Webb

Med användarcentrerad design skapar vi nya digitala lösningar och utvecklar dessa med fokus på att optimera dina resultat. Vi tar fram allt från kreativa kampanjsidor till avancerade e-handelsplattformar. Om är du är i behov av en ny sajt eller vill uppdatera din existerande sajt, så är vi rätt byrå för dig.

Sajter & Appar

Vi utvecklar din webbplats med fokus på användarupplevelsen och dina kunders behov för att leverera en så välanpassad och lättnavigerad sida som möjligt. Din webbplats ska vara enkel att använda, fungera på både mobiler och datorer och få dina kunder att göra det du vill, så att du kan uppnå dina mål.

Plattform

Utifrån dina förutsättningar och önskemål väljer vi tillsammans den plattform som bäst passar dig och dina behov.

Trygghet och Support

Vi på Camelonta anser att en trygg webbnärvaro är en självklarhet. Därför bygger vårt trygghets- och supporterbjudande på att vi proaktivt förebygger och förhindrar att problem uppstår. Våra grymma utvecklare finns där för dig när du har frågor eller behöver guidning. De applikationer som vi utvecklar baseras på ​Umbraco CMS eller Contentful, två populära, trygga och användarvänliga publiceringsverktyg.

Webbstrategi

Vi tar även fram en effektiv strategi med en konkret handlingsplan för webbplatsens innehåll, sökbarhet, design och struktur. Detta kan även innefatta att t.ex. att ta fram en ny logotyp, grafisk profil eller producera textinnehåll.