Webbplatser & appar

Vi utvecklar webbplatser och appar med fokus på användarupplevelsen och dina kunders behov, för att leverera en så välanpassad och lättnavigerad lösning. Vi finns med hela vägen från idé till lanserad produkt, så att du snabbt kan komma igång och fokusera på din verksamhet.

Webbplatser och appar som konverterar

Din webbplats och app ska vara enkel att använda, fungera på både mobiler och datorer och få dina kunder att göra det du vill så att du kan uppnå dina affärsmål.

Webbstrategi

Vi tar fram en effektiv strategi med en konkret handlingsplan för webbplatsens innehåll, sökbarhet, design och struktur. Detta kan även innefatta att t.ex. att ta fram en ny logotyp, grafisk profil eller producera textinnehåll. Vi tar er webb hela vägen från idé till lanserad webbplats genom en smidig och berövad process. Du ska helt enkelt snabbt kunna komma igång och fokusera på din verksamhet, samtidigt får en webbplats du kan växa i.

För oss är varje projekt unikt - därför skräddarsyr vi er webbplats utifrån era behov. Din webbplats ska vara lika attraktiv som din verksamhet. En av webbplatsens uppgifter är att spegla din verksamhet över nätet så att du ska kunna nå ut till fler kunder.

Vi tänker alltid långsiktigt och användarvänligt, det betyder att allt vi bygger ska kunna vidareutvecklas vid behov. Så att du kan spara både tid och pengar i det långa loppet. Och med användarvänlighet handlar det inte bara om dina externa målgrupper, utan det ska även underlätta för de som dagligen ska hålla webbplatsen uppdaterad så som administratörer och redaktörer. Så att jobbet blir enkelt, roligt och effektivt för er.

Resultatet - Du får en webbplats som är levande och kan utvecklas framåt!

icon

Detta får du som webbkund hos oss:

  • En tilltalande design som är unik och anpassad efter din verksamhet

  • En trygghet där vi förebygger och förhindrar att problem uppstår

  • Snabb och personlig support - Våra utvecklare finns där för dig

  • Utbildning där vi går igenom webblösningen med alla funktioner

  • Drift och löpande versionsuppdatering av webbplatsen

Web Content Accessibility Guidelines (WCAG)

För oss är det viktigt att en webbplats är tillgänglighetsanpassad, det innebär att din webbplats ska gå att använda av alla användare, inklusive personer med funktionsvariationer. Därför finns möjligheten hos oss att skapa webbplatser som är tillgängliga för en bredare målgrupp.funktionsnedsättningar.

Kontakta oss idag för att komma igång!

App app app!

Behöver ert företag en egen app för era kunder, interna system, eller för att effektivisera ert arbete? Eller vill du kanske skapa en app för ren underhållning? Då finns vi här!

Nästan alla av oss har en smartphone och behovet av appar växer hela tiden. Vi kan hjälpa dig ta fram en native app eller webbapp med den funktionalitet du önskar, med användarupplevelsen i fokus och på alla typer av plattformar!

Native

En native app är en mobilapplikation som utvecklas i en specifik utvecklingsmiljö för en specifik plattform. Därefter kan appen publiceras i exempelvis App Store eller Google Play.

Webbapp

En webbapp är byggd i HTML5 och kan nås via enhetens webbläsare. Därefter kan man välja att ladda ner appen. Tack vare moderna tekniker får webbappen samma utseende och känsla som en native app.

Du kan även läsa mer om progressiva webbappar här.

Plattform

Här på Camelonta är vi plattformsoberoende, vilket betyder att vi helt enkelt går efter dina förutsättningar och önskemål. Därefter väljer vi tillsammans den plattform som bäst passar dig och dina behov. Några av de plattformar vi jobbar med är Umbraco och Contentful, vill du läsa mer om vilka plattformar och tekniker vi använder kan du gärna kolla in vår verktygslåda.

Trygghet och Support

Vi på Camelonta anser att en trygg webbnärvaro är en självklarhet och framförallt när man arbetar med en öppen källkod. Därför bygger vårt trygghets- och supporterbjudande på att vi proaktivt förebygger och förhindrar att problem uppstår. Våra grymma utvecklare finns där för dig när du har frågor eller behöver guidning. De applikationer som vi utvecklar baseras på Umbraco CMS eller Contentful, två populära, trygga och användarvänliga publiceringsverktyg.

Hos oss kan du därför känna dig trygg och lita på säkerheten fungerar!

icon