Facebook annonsering

Med annonsering på Facebook kan du pricksäkert nå din målgrupp till en låg kostnad jämfört med andra kanaler. Facebook marknadsföring är effektivt och kan ta ditt företag till nästa nivå. Vi hjälper dig att lyckas med Facebook annonsering.

Annonsera på Facebook

Det finns många fördelar med att annonsera på Facebook, en av de är möjligheten att annonsera mot en väldigt specifik målgrupp. En annan fördel är att Facebook annonsering kan vara väldigt kostnadseffektivt med rätt utformning och kontinuerlig optimering. Att annonsera på Facebook passar både B2C och B2B, små som stora företag och det är effektivt för alla branscher.

Du kanske upplever att det är svårt att nå din målgrupp? Eller kanske får du inte in så mycket trafik till din sajt som du hade önskat? Marknadsföring på Facebook löser de problemen och är därför en bra lösning om du vill få fler följare, mer engagemang, fler webbplatsbesök, konverteringar eller leads! Att anlita en Facebook byrå kan göra stor förändringar i din marknadsföring.

Hur vi jobbar med Facebook annonsering

Vi har en process för hur vi jobbar med marknadsföring på Facebook som byrå, för att det ska bli så bra som möjligt börjar vi med ett möte där vi har en workshop för att ta fram målgrupper, koncept och mål. På en workshop diskuterar vi bland annat..

  • Vad du önskar uppnå med annonseringen och vi sätter tydliga mål för kampanjen.

  • Vi ger ett budgetförslag och diskuterar tillsammans utifrån vad målet är ungefär vad budget bör vara för att uppnå önskat resultat.

  • Vem du vill nå med annonseringen, vi tar tillsammans fram målgrupper för annonseringen. Utifrån hur målgruppen ser ut tar vi också fram ett koncept.

Efter workshopen så ordnar vi på Camelonta resten. Vi sätter upp kampanjen, sätter upp målgrupper och skriver annonstexter. Annonserna utformar vi självklart på ett sätt som engagerar målgruppen. När en kampanj är igång kommer vi ha löpande optimering för att se att kampanjen når de mål vi tillsammans kommit överens om.

Vill du ha hjälp med din annonsering av en Facebook byrå? Hör av dig till oss på Camelonta idag så hjälper vi dig!

Facebook - En av världens största plattformar

Att marknadsföra ditt företag på Facebook ger dig möjligheten att nå ut till ett stort antal människor, Facebook är nämligen en av världens största plattformar med över 2.7 miljarder användare internationellt. I Sverige har Facebook hela 6 miljoner användare, så oavsett vilken bransch ditt företag är i så är chansen stor att din målgrupp finns på Facebook!

Genom Facebook annonsering kan du nå ut till ett stort antal människor, vilket i sin tur kan skapa engagemang och interaktion genom din marknadsföring. Det finns många möjligheter när det kommer till att rikta in sig mot en målgrupp, du kan bland annat filtrera på ålder, kön, civilstånd. ort och intressen. Detta gör annonserna väldigt träffsäkra, vilket är väldigt positivt för din budget, konverteringsfrekvens och ROI.

Olika mål med Facebook annonsering

  • Öka följare till dina olika kanaler

  • Driv mer trafik till din webbplats

  • Få nya kunder eller leads

  • Nå ett större engagemang kring något, som en produkt eller ett evenemang