Google Ads

Google Ads är ett perfekt för att driva mycket webbtrafik till din sajt och öka konverteringar. Vi är en digitalbyrå som hjälper dig att annonsera på Google söknätverket, Google display annonser och Google shopping annonser.

Google Ads byrå

Erbjuder du riktigt bra produkter eller tjänster? Men du får inte in särskilt mycket trafik till din webbplats? Då är Google Ads den absolut bästa lösningen för dig. Med annonsering på Google kan du synas när en användare söker efter det du erbjuder, och därmed öka trafiken till din webbplats! Beroende på vad som passar dig bäst kan du exempelvis använda Google annonsering på söknätverket, Google display annonser eller Google shopping annonser.

Vi blir din Google Ads byrå och sköter därmed allt åt dig, så att du kan lägga din tid på annat.

Vill du...

  • Öka antal leads?

  • Driva mer trafik till din sajt?

  • Öka konverteringar?

  • Öka din varumärkesmedvetenhet?

Då har du kommit helt rätt, vi hjälper dig att nå dina uppsatta mål med hjälp av Google annonsering.

icon

Hur vi jobbar som Google Ads byrå

Innan vi startar annonsering på Google börjar vi med att göra en sökordsanalys. När vi gör en sökordsanalys söker vi efter vilka sökord som din målgrupp använder när de söker efter tjänster eller produkter som du erbjuder. Sökordsanalysen är alltså första steget innan vi kan gå vidare till kampanjstrukturen. Vi tar fram en kampanjstruktur för ditt Google Ads konto, här ställer vi in inställningar som budget, var kampanjen ska synas och tidpunkt för Google annonseringen. Därefter skapar vi annonser baserade på sökordsanalysen.

Vad händer när allt är uppsatt? Vi optimerar kontinuerligt Google annonseringen för att alltid kunna leverera grymma resultat. För att du ska få en inblick i hur det går för annonseringen så rapporterar vi löpande och ger med det olika rekommendationer på hur vi kan förbättra resultaten.

Certifierade Google Partner

Camelonta är en certifierad Google Partner, det betyder att vi är en kvalificerad Google Ads-byrå. Partnerstatus innebär att Camelonta har uppvisat kunskaper och expertis i Google annonsering, uppfyllt utgiftskraven för annonser på Google, visat intäktstillväxt både på företags- och kundsidan samt bevarat och utökat kundbasen. Med Partner-status får vi tillgång till ett antal förmåner, till exempel kampanjerbjudanden som gynnar våra kunder.

Annonsera på Google

Syns varje gång någon söker på söknätverket. Varje gång en användare gör en sökning på Google har du möjlighet att synas på just den sökningen. Att synas när någon visar ett intresse för det du erbjuder är ett effektivt sätt att få in bra trafik på. Det är dock inte enklaste, för att synas krävs det att du har rätt annonstexter kopplade till rätt sökord och en anpassad landningssida. Som Google Ads byrå ser vi till att du syns vid på rätt ställen.

Google shopping-annonser, ett sätt för e-handlare att synas med både bild, produktbeskrivning och pris direkt i sökresultatet.

Google display-annonser, displaynätverket består av miljontals webbplatser med avsatt utrymme för annonser. Google displaynätverket ger dig en möjlighet att synas med text, bild och videoannonser på olika stora och små webbplatser.