Webb

Med användarcentrerad design skapar vi nya digitala lösningar och utvecklar dessa med fokus på att optimera dina resultat. Vi tar fram allt från kreativa kampanjsidor till avancerade e-handelsplattformar. Om är du är i behov av en ny sajt eller vill uppdatera din existerande sajt, så är vi rätt byrå för dig.

Umbraco

Ett fullfjädrat och kraftfullt CMS

Anledningarna till att allt fler väljer Umbraco är många. Framförallt är det ett fullfjädrat och proffesionellt CMS som kan anpassas efter dina behov, allt eftersom din webbsida växer. Dessutom är Umbraco ett CMS som håller sig undan större säkerhetsangrepp, något många andra open source CMS haft problem med.

Det beror på att andra open source CMS måste lappas ihop med hjälp av plugins ifrån olika leverantörer för att fungera efter dina behov och som ett komplett CMS. Ständiga uppgraderingar och säkerhetshål är tyvärr en följd av detta lappande.

Umbraco är ett komplett CMS med allt du behöver- och det är gratis. 

Fördelar med Umbraco: 

  • Ett komplett CMS - inte ett bloggverktyg

  • Långsiktigt - ingen risk för att du "växer ur" webbplatsen i framtiden

  • Säkert & pålitligt

  • Användarvänligt

  • Open Source med stor utvecklar-comunity

  • Kombinerar Microsoft .net-teknologi med kraften i Open Source

  • Utvecklas och förbättras hela tiden

  • Umbraco är gratis

För vem passar Umbraco?

Umbraco passar såväl små som stora företag och organisationer. Det enkla admingränsnittet ger webbredaktören stor frihet att anpassa innehållet utan att förstöra grunddesingnen.

Umbraco passar dig som vill ha ett komplett och professionellt open source CMS så att du kan lägga din budget på effektivt content, snygg design och kreativa funktioner. 

Camelontas Umbraco-tjänster

Vi levererar design, utveckling, utbildningar och workshops kring Umbraco, oavsett om du vill göra om din befintliga webbsida eller bygga en helt ny. Vi erbjuder självklart även support för att du ska känna dig trygg med din installation. 

Kontakta oss så berättar vi hur vi kan hjälpa dig med Umbraco!