Umbraco

Söker du ett stabilt och lätthanterat CMS (Content Management System) som garanterar bra publicering? Då kan Umbraco vara rätt val för dig! 

Umbraco - Ett fullfjädrat och kraftfullt CMS

Anledningarna till att allt fler väljer Umbraco är många. Framförallt är det ett fullfjädrat och professionellt CMS som kan anpassas efter dina behov, allt eftersom din webbsida växer. Dessutom är Umbraco ett CMS som håller sig undan större säkerhetsangrepp, något många andra open source CMS haft problem med.

Umbraco är ett komplett CMS med allt du behöver- och det bästa av allt, det är gratis.

Umbraco ett flexibelt CMS

Det som skiljer Umbraco från andra CMS är möjligheterna till att skräddarsy lösningar efter just dina behov. Därför är detta CMS väldigt flexibelt vilket innebär att det går att utveckla allt ifrån simplare lösningar till komplexa webbsidor. 

För dig som sköter en webbplats så är Umbraco ett väldigt lättanvänt CMS och medför stor frihet när det kommer till design och funktion. Det är enkelt att bygga upp så att all publicering blir enhetligt och det finns även en mängd olika funktioner som gör det enkelt att lägga till olika boxar med information utan att behöva blanda in en utvecklar. Man har även möjlighet till att jobba med SEO då Umbraco ger stöd till detta på varje sida.

Umbraco är ett SEO-vänlig CMS

Umbraco är byggt på C# som är ett programmeringsspråk som skapar en stabil teknisk struktur. Det finns många fördelar med detta och ett exempel är att det blir effektivt ur ett SEO-perspektiv. Det blir därför väldigt lätt för Google att indexera koden på ett effektivt sätt. 

I grunden är Umbraco ett stabilt och flexibelt CMS och skulle du behöva mer funktionalitet så finns det flera olika plugins att välja mellan som du kan nå direkt från din backend. 

För vem passar Umbraco?

Umbraco passar såväl små som stora företag och organisationer. Det enkla admingränsnittet ger webbredaktören stor frihet att anpassa innehållet utan att förstöra grunddesingnen.

Umbraco passar dig som vill ha ett komplett och professionellt open source CMS så att du kan lägga din budget på effektivt content, snygg design och kreativa funktioner. 

I korthet kan du med Umbraco:

 • Skapa, redigera och publicera nya webbsidor.

 • Redigera all innehåll i dina webbsidor.

 • Strukturera och organisera menyer och innehåll.

 • Välja vilken tid du ska publicera ditt innehåll.

 • Sätta användarrättigheter i flera nivåer.

 • Sökmotoroptimera din webbsida effektivt.

Varför ska du använda dig utav Umbraco?

Fördelar med Umbraco: 

 • Är ett komplett CMS - inte ett bloggverktyg

 • Långsiktigt - ingen risk för att du "växer ur" webbplatsen i framtiden

 • Säkert & pålitligt

 • Användarvänligt

 • Open Source med stor utvecklar-community

 • Kombinerar Microsoft .net-teknologi med kraften i Open Source

 • Utvecklas och förbättras hela tiden

 • Är gratis

icon

Camelontas Umbraco-tjänster

Vi är en webbyrå som levererar design, utveckling, utbildningar och workshops kring Umbraco, oavsett om du vill göra om din befintliga webbsida eller bygga en helt ny. Vi erbjuder självklart även support för att du ska känna dig trygg med din installation. 

Kontakta oss så berättar vi hur vi kan hjälpa dig med Umbraco!

Låt vår webbyrå i Stockholm hjälpa dig!

Vet du hur man skapar den allra bästa kommunikationen? Jo, man arbetar med webbutveckling, design och sin digitala marknadsföring! Tänk på dessa tre områden som en kraftfull verktygslåda för att skapa en digital närvaro som ökar din synlighet och dessutom får dig att nå dina mål!

Vi är en webbyrå som är experter på webbutveckling, design och digital marknadsföring, och vi är stolta över att vara din ultimata partner för att skapa den bästa digitala lösningen för ditt företag. Vårt drömteam består av duktiga webbutvecklare, designers och digitala marknadsförare som arbetar tillsammans för att ta ditt företag till nästa nivå.

När du väljer oss som webbyrå i Stockholm får du tillgång till grymma designers som är experter på att skapa attraktiva och professionella designlösningar som samtidigt är användarvänliga. Dessutom erbjuder vi en mängd olika marknadsföringslösningar för att hjälpa ditt företag att nå ut till dina målgrupper. Våra tjänster sträcker sig från att skapa en digital strategi till att skapa framgångsrika kampanjer på Google Ads och sociala medier som Facebook och Instagram. Vi är även experter på att ta fram content i form av bild, text och video samt att utföra analys och optimering för att säkerställa att du når dina mål.

Hoppa på det digitala tåget med vår webbyrå i Stockholm och låt oss hjälpa dig att skapa en imponerande närvaro online som sticker ut från mängden och attraherar rätt målgrupp. Låt oss visa dig vad vi kan erbjuda - klicka här för att läsa mer!