Storm Commerce

Storm Commerce är en av de mest avancerade e-handelsplattformarna på marknaden som hjälper till att effektivisera och automatisera relevanta affärsprocesser för B2B. Storm Commerce levererar både smartare arbetsflöden för ert team och ökad lönsamhet.

Storm Commerce - Konkurrenskraftig och framtidssäker lösning för B2B e-handel

Ni kan fullt ut integrera er B2B e-handel med de system ni har idag som till exempel CMS, affärssystem, CRM, logistik- och betallösningar. Storm Commerce verkar som middleware och hanterar er data och affärslogik från underliggande system. Plattformen ger er även möjlighet att lägga till helt ny affärslogik.

Storm Solutions Partner

Vi på Camelonta är stolta över att vara Storm Solutions Partner! Det innebär att vi är specialister på Storm Commerce och även specialister på e-handel B2B. Två stora fördelar med Storm är den API-baserade tekniken och det kraftfulla PIM-systemet som underlättar produkthanteringen. Storms inbyggda PIM stöder allt ni behöver för att berika er produktkatalog på bästa sätt med en rik PIM-struktur för bearbetning av produktinformation och produktrelationer. Detta gör att ni enkelt kan välja om ni vill skapa produktinformation i Storm eller ladda produktinformation från andra system genom regelbunden import.

Storm Commerce hjälper B2B-företag att digitalisera sin e-handel och försäljning. E-handelsplattformen har stort stöd för att automatisera olika affärsprocesser för bättre prestanda, effektivare arbetsflöden och en ökad lönsamhet. Camelonta erbjuder kundanpassade lösningar, för att lösningen ska möta just era behov.

En komplex e-handel på 2 månader - är det möjligt?
Att sätta upp en ny, komplex e-handel är ofta både tidskrävande och en stor investering. För att minska trösklarna att komma igång har vi på Camelonta tagit fram en egen s.k. storefront, eller accelerator som det också kallas, som bygger på Storm Commerce och Contentful CMS. Det ligger många hundra timmars utveckling bakom vår accelerator och innebär vi redan förberett mycket kring logik, flöden, integrationspunkter och även grundläggande gränssnitt. Acceleratorn gör det möjligt att vara igång med en basversion av en komplex, framtidssäkrad e-handel på cirka 2 månader - inklusive integrationer mot betallösning och affärssystem . Kontakta oss gärna om du vill ta reda på hur vår lösning kan hjälpa er!

icon

Fördelar med Storm Commerce

  • Era affärsprocesser automatiseras för en bättre kontroll, prestanda och produktivitet

  • Det manuella arbetet är minimalt

  • Storm bidrar till en ökad lönsamhet och hjälper er bespara det administrativa

  • Kraftfullt PIM-system

  • Det är lättnavigerat

  • Storm är en plattform ni kan växa med långsiktigt

Vill du veta mer om vad vi på Camelonta kan göra för er B2B e-handel? Med vår breda kompetens kan vi hjälpa er att skräddarsy en webbshop och en strategi som passar ert varumärke. Läs mer om e-handel här!

Varför ska ni använda er av Storm Commerce?

  • Ni blir konkurrenskraftiga. När ni väljer en e-handelsplattform som fyller era behov och ett CMS som bäst passar era affärskrav så kan ni skapa ett system med de bästa tillgängliga komponenterna på marknaden för B2B.

  • Ni får en stor flexibilitet då ni kan anpassa lösningen efter era behov och önskemål. Att lösningen ger ökad flexibilitet betyder också att ni kan göra förändringar av användargränssnittet utan att det påverkar datastrukturen.

  • Snabbare utveckling till en lägre kostnad. Ni kan enkelt uppgradera er lösning när ett nytt behov uppstår, med Storm Commerce behöver ni alltså inte ersätta hela systemarkitekturen. Att byta CMS blir därför enkelt för er!

Optimera kundupplevelsen

Storm Commerce är en headless e-handelsplattform, vilket innebär att det inte finns något inbyggt gränssnitt. Genom att separera backend och gränssnittet kan vi tillgängliggöra data från backend via API:er till vilket gränssnitt som helst. Vi bygger ofta våra gränssnitt på React vilket ger en snabb, flexibel och framtidssäkrad arkitektur där i princip alla delar är utbytbara vid behov. Arkitekturen, som också kallas best of breed, ger er också möjligheten att använda det CMS som ni föredrar mest för att skapa en riktigt bra kundupplevelse! Ni kan alltså kombinera en av de bästa B2B e-handelsplattformarna med valfritt CMS som möter ert behov idag och som även passar era framtida behov. Exempelvis kan vi föreslå att ni kikar närmre på Contentful, som är ett riktigt bra headless CMS som ni kan läsa mer om här.

B2B e-handelsplattform

B2B e-handel skiljer sig på flera punkter mot B2C e-handel. Bland annat finns ett annat köpbeteende att ta i beaktande, olika prislistor beroende på kundavtal och inte sällan krävs fler kopplingar och logik mot olika ekonomisystem, CRM och i många fall även mot kundernas system. Storm Commerce lämpar sig för både B2C och B2B, men vi tycker den är väldigt bra för just B2B. Men vart börjar man?

Storm Commerce ger en flexibilitet som gör att ni kan starta litet men som sedan har gott om utrymme att växa i! E-handelsplattformen stöder en obegränsad tillväxt och kan utan problem hantera flera varumärken, olika marknader och olika språk. Storm är därför en lönsam investering som kommer att stötta er tillväxt och har en förmåga att möta era framtida krav.

På Camelonta gör vi en god bedömning av er situation och tillsammans går vi igenom era önskemål för att komma fram till den bästa lösningen. Är ni intresserade av att bolla olika lösningar och kanske just vad som skulle passa er, är ni varmt välkomna att kontakta oss!