Digitalbyrå i Stockholm med lång erfarenhet

Camelonta är en digitalbyrå i Stockholm med 20 års erfarenhet av webb. Vårt team hjälper dig som vill stärka ditt varumärke digitalt och skapa framtidens användarupplevelser. Genom att förena teknik, användarcentrerad design och digital marknadsföring så hjälper vi dig i alla led.

En digitalbyrå i framkant

Här på Camelonta hittar du ett team med stor kärlek för webb, digital marknadsföring och design. Vi är en digitalbyrå i Stockholm med över 20 års erfarenhet av webb och har stor erfarenhet av olika kunder. Oavsett storlek på din verksamhet så hjälper vi dig att nå dina mål, inga projekt är för stora eller små! För oss är dina önskemål det viktigaste och därför kommer vi alltid att lyssna på dig för att ta fram den bästa lösningen för dig.

Vi tror på långsiktiga samarbeten och det är något vi alltid strävar efter, vi lägger därför mycket tid på att lära känna dig. Vi kan då ta fram en långsiktig lösning som växer i takt med din verksamhet.

Vi hjälper dig! <3

Vi är en digitalbyrå som har en bred teknikportfölj vilket gör det möjligt för oss att hjälpa er med allt ifrån en enklare webb till en stor, avancerad e-handelslösning. Våra analytiker och marknadsförare hjälper er att stärka ert varumärke och driva försäljning genom digitala kanaler.

Digital Marknadsföring

Vårt utbud inom marknadsföring sträcker sig från strategi och analys till annonsering och sociala medier. Rätt innehåll skapar förtroende. Vi erbjuder bland annat hjälp med copy, foto, video och podcastproduktion.

Design

Med användarcentrerad design skapar vi nya digitala lösningar och utvecklar dessa med fokus på att optimera dina resultat. Vi tar fram allt från kreativa kampanjsidor till avancerade e-handelsplattformar. Om är du är i behov av en ny sajt eller vill uppdatera din existerande sajt, så är vi rätt digitalbyrå för dig.

Webb

I 20 år har vår digitalbyrå i Stockholm utvecklat allt från kreativa kampanjsidor till avancerade e-handelsplattformar. Oavsett hur stort eller litet projekt bygger vi resultatdrivna digitala lösningar utifrån era förutsättningar, behov och önskemål.

Är du kanske mer intresserad av digital marknadsföring?

Vill du veta hur vi som digitalbyrå kan hjälpa dig med din digitala marknadsföring så att du kan förbättra dina affärer och nå dina mål? Vi på Camelonta kan antingen ta ett helhetsgrepp om din digitala marknadsföring eller bara hjälpa dig med vissa delar.

Vi arbetar bland annat med:

 • Digitala strategier
  En tydlig och genomtänkt digital strategi är avgörande för ditt företag och för att lyckas i en föränderlig omvärld. Den digitala strategin talar om för dig vilken kanalmix du bör ha, hur du ska jobba i respektive kanal samt vilka verktyg och processer som lämpar sig bäst för just dig och din verksamhet.

 • Annonsering i Google ads
  Google Ads är världens största digitala annonseringsverktyg. Med hjälp av att annonsera på Google så kan dina annonser hamna högst upp i det organiska sökresultatet och man betalar bara när någon faktiskt klickar på annonsen.

 • Annonsering i Sociala medier
  Sociala medier är en väldigt viktig marknadsföringskanal. Idag använder tre av fem personer sociala medier dagligen vilket skapar enorma möjligheter för dig som företag att nå ut till både existerande och potentiella nya kunder.

 • Analys och mätning
  Detta är grunden för att kunna utvecklas och nå längre. Det är med hjälp av analys som vi kan se hur väl den digitala strategin fungerar, mäta resultat och följa upp mot uppsatta mål.

 • Content marketing
  Vi vet hur man skapar engagemang och hur vi tar din kommunikation till nästa nivå. Vi hjälper dig att skapa content som är estetiskt tilltalande, relevant och informativt på en och samma gång. Oavsett om det gäller copy, foto, ljud eller video så kan vi hjälpa dig att ta fram innehåll till både webben och sociala medier.

Hur vi jobbar med webbutveckling

Vårt team på Camelonta behärskar de flesta programmeringsspråken som finns ute på www. De språk vi är flytande i är bland annat:

 • .NET

 • Javascript

 • C#

 • HTML / CSS

Eftersom att vi är en digitalbyrå som alltid vill ligga i framkant så testar vi ofta nya tekniker. Vi är otroligt nyfikna och vill alltid använda den tekniken som passar bäst för kunden. Vill du ha hjälp av vår digitalbyrå så får du helt enkelt ett gäng dedikerade utvecklare med goda kunskaper inom utveckling.

Eller vill du kanske veta mer om design?

Design är en viktig och avgörande komponent både inom webbutveckling och digital marknadsföring. Vi sätter oss alltid in i kundens utmaning och kartlägger användarnas behov, beteenden och drivkrafter för att kunna optimera med hjälp av rätt design.

Vi hjälper dig bland annat med:

 • Koncept, design och varumärkesarbete
  Med rätt design kan du attrahera och konvertera fler besökare och på så sätt nå dina mål. För att hitta rätt design krävs en förståelse för dig, dina kunder och det du erbjuder. Vi kommer med ett konkret lösningsförslag med skisser som bland annat definierar vilka färger, former, funktioner och andra element som passar för dig och din målgrupp.

 • UI & UX
  På vår digitalbyrå hittar du våra duktiga designers inom UI (User interface) och UX (User experience) som är med från projektstart och ser till att din produkt optimeras, utifrån tonalitet, känsla och flöden. En användarvänlig design är lika viktig för hur besökarna uppfattar ditt företag och för att din hemsida ska konvertera.

 • Grafisk profil och logotyper
  Camelonta hjälper dig att ta fram en mall för tonalitet, logotyper, färger, typsnitt och andra designelement ditt företag ska använda för att skapa ett tilltalande helhetsintryck som sticker ut ur mängden och ger en hög igenkänningsfaktor hos dina kunder.

Vill du ha hjälp av en digitalbyrå?

Är du osäker på vad du och din verksamhet behöver? På Camelonta är vi experter på det digitala, kontakta oss så hjälper vi dig!

icon

Digital marknadsföring

Vårt utbud inom digital marknadsföring sträcker sig från strategi och analys till annonsering och sociala medier. Rätt innehåll skapar förtroende. Vi erbjuder bland annat hjälp med copy, foto, video och podcastproduktion.

Läs mer

icon

Design

Design är en viktig och avgörande komponent både inom webbutveckling och digital marknadsföring. Vi sätter oss alltid in i kundens utmaning och kartlägger användarnas behov, beteenden och drivkrafter för att kunna optimera med hjälp av rätt design.

Läs mer

icon

Webb

Med den senaste tekniken och användarcentrerad design utvecklar vi webbar och e-handel med fokus på långsiktig kvalitet och hög affärsnytta.

Läs mer