Webb

I 20 år har vi på Camelonta utvecklat allt från kreativa kampanjsidor till avancerade e-handelsplattformar. Oavsett hur stort eller litet projekt bygger vi resultatdrivna digitala lösningar utifrån era förutsättningar, behov och önskemål. Läs mer om vad vi kan erbjuda inom webb & teknik här!

Våra tjänster inom webbutveckling

Här på Camelonta hittar du ett webbteam som har lång teknisk bakgrund och en stor kärlek för webb. Dina önskemål är helt enkelt det som är viktigast för oss, och därför kommer vi alltid att lyssna på dig för att ta fram den lösningen som passar bäst för just dig.

Vi på Camelonta tror att långsiktiga relationer är grunden för vår gemensamma framgång och därför lägger vi extra mycket krut på att få lära känna dig så att vi kan ta fram en långsiktig lösning som växer i samma takt som din verksamhet.

“Roligt på riktigt! Att samarbeta med Camelonta är enkelt, effektivt och framförallt roligt. Sällan har ett projekt löpt på så smidigt som när vi tillsammans tog fram en ny medlemsansökan där majoriteten har fått sitt medlemskap godkänt direkt. Förutom en glad beställare har vi fått många nya och nöjda medlemmar.”

Anna Wright - Akademikernas A-kassa

“Vi har arbetat med Camelonta under flera år nu och det bästa ordet för att beskriva samarbetet skulle jag säga är “smidigt”. Oavsett om det handlar om en mindre justering på vår hemsida eller ett större projekt som vår nya kundportal så får vi alltid snabb och bra hjälp. Så som ett byrå-samarbete ska fungera helt enkelt!”

Daniel Hallberg - SFAB

Camelontas arbetsprocess

Vi arbetar agilt och lösningsfokuserat. Här kan du läsa mer om våra olika principer och hur ett samarbete kan se ut.

Läs om camelontas arbetsprocess

Umbraco

Umbraco är ett komplett CMS som kan anpassas efter dina behov, allt eftersom din webbsida växer. Vi är en webbyrå som är experter på Umbraco sen 10 år tillbaka med mer än 30 lösningar bakom oss - små som stora.

Läs om umbraco

Camelontas verktygslåda

Sedan 2001 har vi erfarenhet av att utveckla olika tekniksystem. Allt från teknisk rådgivning till PIM och React.

Läs om camelontas verktygslåda
icon

Digital marknadsföring

Vårt utbud inom digital marknadsföring sträcker sig från strategi och analys till annonsering och sociala medier. Rätt innehåll skapar förtroende. Vi erbjuder bland annat hjälp med copy, foto, video och podcastproduktion.

Läs mer

icon

Design

Design är en viktig och avgörande komponent både inom webbutveckling och digital marknadsföring. Vi sätter oss alltid in i kundens utmaning och kartlägger användarnas behov, beteenden och drivkrafter för att kunna optimera med hjälp av rätt design.

Läs mer

icon

Webb

Med den senaste tekniken och användarcentrerad design utvecklar vi webbar och e-handel med fokus på långsiktig kvalitet och hög affärsnytta.

Läs mer