Webb

Med användarcentrerad design skapar vi nya digitala lösningar och utvecklar dessa med fokus på att optimera dina resultat. Vi tar fram allt från kreativa kampanjsidor till avancerade e-handelsplattformar. Om är du är i behov av en ny sajt eller vill uppdatera din existerande sajt, så är vi rätt byrå för dig.

Våra tjänster inom webb

Sajter och appar

Camelonta utvecklar digitala applikationer med fokus på användarupplevelsen och den senaste tekniken. Funderar du på ny webbsida eller webbapp så kan vi hjälpa dig genom hela processen. Från konceptutveckling, design och programmering till innehåll och lansering. Våra frontend- och backendutvecklare arbetar agilt i tät dialog med dig som kund för att säkerställa förväntan, önskemål och att du får den bästa produkten till ditt ändamål.

Design och koncept

Gemensamt för alla applikationer som vi tar fram är vårt användarfokus. Våra duktiga designers inom UI-design och UX-design är med från projektstart och ser till att din produkt optimeras, både utifrån flöden och grafiskt. De hjälper dig reda ut vilka färger, former, funktioner och andra element som passar för din applikation och målgrupp.

Intranät och communities

Genom åren har vi hjälpt flera av våra kunder att utveckla interna lösningar i form av intranät med funktioner som kalender, frånvaroinformation och nyhetslistning. Behoven ser olika ut beroende på företag och bransch. Vi hjälper dig att ta fram ett intranät som passar målgrupp och syfte.

E-handel

Försäljning på internet är nutidens och framtidens handelsplats. Vårt mål är alltid att hjälpa dig att lyckas med din e-handelssatsning och öka konvertering. Tillsammans sätter vi mål och KPI:er anpassade efter dina utmaningar och affärsmål.  Camelonta levererar affärsdrivna e-handelslösningar som kan integreras i ett nytt eller existerande systemflöde.

Trygghet och support

Vi på Camelonta anser att en trygg webbnärvaro är en självklarhet. Därför bygger vårt trygghets- och supporterbjudande på att vi proaktivt förebygger och förhindrar att bekymmer uppstår och att våra grymma utvecklare finns där när du har frågor eller behöver guidning. De applikationer som vi utvecklar baseras på ​Umbraco CMS eller Contentful, två populära, trygga och användarvänliga publiceringsverktyg.