Digital Marknadsföring

Vårt utbud inom marknadsföring sträcker sig från strategi och analys till annonsering och sociala medier. Rätt innehåll skapar förtroende. Vi erbjuder bland annat hjälp med copy, foto, video och podcastproduktion.

Tjänster inom digital marknadsföring

Design

Med den senaste tekniken förverkligar vi dina idéer inom stillbild och rörligt. Behöver ditt företag en ny logga eller en ny film på sajten? Vill du ha en enhetlig design på dina presentationer? Dina idéer är säkert oändliga och vi har kompetensen för att förverkliga dessa med verktyg som bland annat Sketch och Adobe-serien.

Digital strategi

En tydlig och genomtänkt digital strategi är avgörande för att ditt företag för att lyckas i en föränderlig omvärld. Vilka KPI:er du väljer beror på vilken målsättning ditt företag har. Vi hjälper dig att ta fram en strategi som funkar långsiktigt och tar ditt företags digitala närvaro till nästa nivå.

Annonsering på Google Ads och Sociala Medier

Digital annonsering är ett perfekt komplement för att driva mycket webbtrafik till din sajt och öka konverteringar. Sök- och Displayannonsering på Google Ads, bild- och videoannonser på sociala medier är några av de tjänster vi erbjuder. Låt oss sköta din annonsering så att du når din målgrupp vid rätt tillfälle.

Konverteringsoptimering

Det finns många sätt att få användare att konvertera, exempelvis att ansöka om medlemsskap, ladda ner guider eller lämna en e-postadress. Vi hjälper dig att identifiera vad en konvertering innebär för dig och hur ditt företag konverterar på bästa sätt, till exempel genom AB-testning.

Copy, ljud, video & foto

Att leverera kreativt och värdeskapande innehåll för din målgrupp är en utmaning. Oavsett om det gäller copy, foto, ljud eller video så kan vi hjälpa dig att ta fram innehåll till webben och sociala medier, både strategiskt och operativt. Vi vet hur man skapar engagemang och tar din kommunikation till nästa nivå.

Analys & Mätning

Vi hjälper dig att arbeta datadrivet genom att öka din förståelse för siffror och hur man omvandlar det till insikter som leder till köp eller leads. Med verktyg som Google Analytics och Hotjar ser vi till att du förstår och kan utvärdera er trafik. Vi sätter upp korrekta mätningar och rapporterar månadsvis med rekommendationer.