Tips & Trender

Den digitala utveckling rusar fram och det kan vara svårt att hänga med i svängarna. För att hjälpa dig att navigera i den digitala världen så skriver vi regelbundet artiklar som hjälp

Fail to success - därför ska du våga göra fel

Många av oss har svårt att acceptera misslyckanden. Höga prestationskrav, stress och rädslan att göra andra besvikna är några av anledningarna till varför vi är rädda att göra fel. Faktum är att rädslan för att misslyckas kan ha flera konsekvenser genom att vi struntar i att utmana oss själva och stannar inom vår trygga comfort-zone.

Läs hela artikeln

Har du hakat på IGTV-trenden på Instagram?

Experterna på Instagramkonferensen LaterCon står enade - du vill inte missa IGTV-plattformen 2020! IGTV är fortfarande en relativt outforskad funktion via Instagram med få innehållsskapare. Det är ett optimalt tillfälle för dig eller företaget att utmärka er på ett annorlunda sätt. Haka på trenden redan nu!

Läs hela artikeln

Vad händer om Instagrams gilla-markeringar försvinner?

Du kanske har hört på ryktesvägar om att Instagram kommer ta bort sina gilla-markeringar? Vad kommer detta ha för effekt på marknadsföring och innehållsskapande? Hur påverkas influensers som arbetar via Instagram? Pilotprojektet har mött både kritik och hyllningar - låt oss på Camelonta guida dig i vad som diskuteras på sociala medier.

Läs hela artikeln