Tips & Trender

Den digitala utveckling rusar fram och det kan vara svårt att hänga med i svängarna. För att hjälpa dig att navigera i den digitala världen så skriver vi regelbundet artiklar som hjälp

Gör internet till en bättre plats - Tillgänglighetsanpassa din webb!

Genom att tillgänglighetsanpassa din webbplats gör du den bättre för exakt alla, även de som kanske inte upplever sig ha någon funktionsvariation. Man kan säga att tillgänglighet innebär att människor ska kunna uppfatta, förstå, navigera, interagera med och bidra med information till webben. 

Läs hela artikeln

Så bygger du moderna webbplatser och webb-appar med Single Page Applications (SPA)

Vad är egentligen Single Page Applications? I detta blogginlägg reder vi ut vad Single Page Applications är och hur det skiljer sig från en “vanlig” sajt. Varför har det egentligen blivit så betydelsefullt och vilka för- och nackdelar finns det? Läs vidare för att få svar!

Läs hela artikeln

Så skapar du effektiva annonser på Facebook Ads 2020

Idag är det extra viktigt att lägga ner tid på sin annonsering. Man måste kunna sticka ut som företag och verkligen fånga målgruppens uppmärksamhet. Det räcker inte längre med att bara ha en bra bild - man behöver även ha övertygande copy och en stor förståelse för sin målgrupp. I det här blogginlägget kommer vi gå igenom hur du kan skapa effektiva annonser på Facebook som hjälper dig att fånga din målgrupps uppmärksamhet och uppnå dina mål.

Läs hela artikeln

Generera leads genom din marknadsföring - 4 viktiga element

Leadsgenerering handlar om att identifiera och lyckas fånga potentiella kunder för företagets produkter eller tjänster. Inom B2B är ett av marknadsföringens viktigaste mål är att generera leads, ändå är det väldigt många som har svårt att komma igång. I detta blogginlägg kommer vi att gå igenom fyra avgörande element för att arbeta med leadsgenerering.

Läs hela artikeln

Allt du behöver veta för att komma igång med annonsering på Facebook

Att annonsera på Facebook kan vara ett mycket lönsamt sätt för dig att nå nya kunder på. Din marknadsföring kan bli väldigt effektiv då du har möjlighet att nå miljontals användare genom att sätta din egna budget och rikta in dig på just din specifika målgrupp. Läs vidare om varför Facebook är en bra plattform och hur du använder dig utav Facebook Ads Manager för att annonsera!

Läs hela artikeln

Progressiva webbappar - vad är det?

Om du arbetar inom teknik och utveckling så har du troligtvis hört talas om progressiva webbappar (PWA). Oavsett kan det vara krångligt att förstå hur en PWA skiljer sig från en vanlig app. I detta blogginlägg reder vi ut skillnaden, så läs vidare!

Läs hela artikeln

6 vanliga begrepp inom UX- och UI-design - nu slipper du fundera!

Har du någon gång känt dig förvirrad av alla ord och förkortningar inom design? Då kan du känna dig lugn, det har vi också. I detta blogginlägg reder vi ut skillnaden mellan UX- och UI-design och förklarar betydelsen av sex vanligt förekommande begrepp inom temat.

Läs hela artikeln

Fem steg för ökad konvertering på din webbplats

Att hemsidan är en viktig kanal råder det ingen tvivel om. I ett samhälle som blir allt mer konkurrenskraftigt handlar det inte bara om att ha en hemsida som fungerar. Den behöver även hjälpa dig att sticka ut och konvertera fler kunder. I denna artikel tar vi upp fem viktiga aspekter att tänka på för att förbättra konverteringsgraden på din sajt.

Läs hela artikeln