Tips & Trender

Den digitala utveckling rusar fram och det kan vara svårt att hänga med i svängarna. För att hjälpa dig att navigera i den digitala världen så skriver vi regelbundet artiklar som hjälp

Ordlista för webbutveckling

15 viktiga termer att hålla koll på! Vi hoppas att du med hjälp av vår ordlista hänger med i snacket nästa gång du pratar med en webbutvecklare.

Läs hela artikeln

Wordpress vs Umbraco - Vilket CMS borde du välja?

Vi får ofta frågan på Camelonta vilket CMS som är bäst; Umbraco eller Wordpress? Det både Wordpress och Umbraco har gemensamt är att båda är licensfria med öppen källkod. För en mer grundlig jämförelse - fortsätt läsa!

Läs hela artikeln

Den ultimata verktygslådan för digitala marknadsförare 2020

Har du svårt att veta vilka verktyg du som digital marknadsförare ska använda? Vi listar tio verktyg för organisering, sociala medier, analys och rapportering samt plug-ins för din webbläsare.

Läs hela artikeln

6 tips på hur du konverterar besökare till kunder

Vad krävs för att din webbsida ska upplevas som riktigt bra egentligen? Vi ger dig 6 tips på hur du kan förbättra strukturen på webben för att konvertera besökare till kunder.

Läs hela artikeln

Camelonta finns som vanligt här för dig

De digitala kanalerna är viktigare än någonsin. Camelonta är experter inom digital utveckling, kommunikation och marknadsföring och finns precis som vanligt här för att hjälpa dig!

Läs hela artikeln

14 begrepp att ha koll på inom SEO

Vad är SEO och hur fungerar det? I denna ordlista förklarar vi ett antal begrepp som är vanligt förekommande och som kan vara bra att ha koll på då man pratar om sökmotoroptimering (SEO).

Läs hela artikeln

Camelonta växlar upp – ny VD ska bygga Sveriges bästa digitala byrå

Camelonta utser Alexander Kafkaletos, tidigare byråchef, till ny VD för att leda bolagets nästa fas, utvecklingen från tekniklevelantör till helhetsrådgivare med målet att på sikt bli Sveriges bästa digitala byrå.

Läs hela artikeln

Fail to success - därför ska du våga göra fel

Många av oss har svårt att acceptera misslyckanden. Höga prestationskrav, stress och rädslan att göra andra besvikna är några av anledningarna till varför vi är rädda att göra fel. Faktum är att rädslan för att misslyckas kan ha flera konsekvenser genom att vi struntar i att utmana oss själva och stannar inom vår trygga comfort-zone.

Läs hela artikeln