Tips & Trender

Den digitala utveckling rusar fram och det kan vara svårt att hänga med i svängarna. För att hjälpa dig att navigera i den digitala världen så skriver vi regelbundet artiklar som hjälp

Customer journey mapping - förstå dig på kundresan!

Customer journey mapping är ett användbart verktyg som hjälper dig att förstå hur kunder interagerar med ditt företag. Det är inte ovanligt att det råder förvirring kring kundens köpresa. Customer journey mapping hjälper dig att förbättra kundupplevelsen och skapa långsiktiga kundrelationer!

Läs hela artikeln

Personas - vad, hur, varför?

När vi skapar annonser och content till våra kunder, vill vi ha stor förståelse för vem vi kommunicerar till. Personas är en bra utgångspunkt för att skapa en mer nyanser bild av målgrupperna, där fokus ligger på deras faktiska behov, snarare än enbart demografiska egenskaper.

Läs hela artikeln

Inside tips för dig som vill praktisera inom digital marknadsföring!

Söker du efter din första praktik inom digital marknadsföring, eller kanske vill du veta hur det är att praktisera hos just oss på Camelonta? Läs då vidare, för att få inside info från vår egna & superduktiga marketing praktikant Alexandra! Alexandra delar även med sig av 3 tips när det kommer till att praktisera inom digital marknadsföring.

Läs hela artikeln

Kom igång med videoannonsering! [Med infografik]

Videoannonsering är den mest effektiva formen av marknadsföring och en viktig del för att öka varumärkeskännedomen & försäljning, något du inte vill missa under 2019! Läs vidare för att få information du behöver för att komma igång med videoannonsering. Du får tips på vad du bör tänka på när du skapar videoannonser, rekommendationer på olika verktyg och information om vilka krav som finns kring formatering och design.

Läs hela artikeln