Tips & Trender

Den digitala utveckling rusar fram och det kan vara svårt att hänga med i svängarna. För att hjälpa dig att navigera i den digitala världen så skriver vi regelbundet artiklar som hjälp

Camelonta finns som vanligt här för dig

De digitala kanalerna är viktigare än någonsin. Camelonta är experter inom digital utveckling, kommunikation och marknadsföring och finns precis som vanligt här för att hjälpa dig!

Läs hela artikeln

14 begrepp att ha koll på inom SEO

Vad är SEO och hur fungerar det? I denna ordlista förklarar vi ett antal begrepp som är vanligt förekommande och som kan vara bra att ha koll på då man pratar om sökmotoroptimering (SEO).

Läs hela artikeln

Camelonta växlar upp – ny VD ska bygga Sveriges bästa digitala byrå

Camelonta utser Alexander Kafkaletos, tidigare byråchef, till ny VD för att leda bolagets nästa fas, utvecklingen från tekniklevelantör till helhetsrådgivare med målet att på sikt bli Sveriges bästa digitala byrå.

Läs hela artikeln

Fail to success - därför ska du våga göra fel

Många av oss har svårt att acceptera misslyckanden. Höga prestationskrav, stress och rädslan att göra andra besvikna är några av anledningarna till varför vi är rädda att göra fel. Faktum är att rädslan för att misslyckas kan ha flera konsekvenser genom att vi struntar i att utmana oss själva och stannar inom vår trygga comfort-zone.

Läs hela artikeln

Har du hakat på IGTV-trenden på Instagram?

Experterna på Instagramkonferensen LaterCon står enade - du vill inte missa IGTV-plattformen 2020! IGTV är fortfarande en relativt outforskad funktion via Instagram med få innehållsskapare. Det är ett optimalt tillfälle för dig eller företaget att utmärka er på ett annorlunda sätt. Haka på trenden redan nu!

Läs hela artikeln

Vad händer om Instagrams gilla-markeringar försvinner?

Du kanske har hört på ryktesvägar om att Instagram kommer ta bort sina gilla-markeringar? Vad kommer detta ha för effekt på marknadsföring och innehållsskapande? Hur påverkas influensers som arbetar via Instagram? Pilotprojektet har mött både kritik och hyllningar - låt oss på Camelonta guida dig i vad som diskuteras på sociala medier.

Läs hela artikeln

Missade du årets Conversion Jam? Vi går igenom det senaste inom konvertering!

Conversion Jam är den årliga konferensen där företagsverksamma får ta del av de senaste digitala verktygen och tankarna för att kunna öka sin tillväxt och optimera den digitala användarupplevelsen. Camelonta var på plats och nedan listar vi några av våra favoritämnen som diskuterades under dagen!

Läs hela artikeln

Gör din hemsidan snabbare med 5 enkla steg - Camelontas utvecklingsteam tipsar!

Så gott som alla svenskar använder internet varje dag till olika ändamål. Vad man gör varierar, men Google, nyhetssidor, sociala medier och Youtube ligger i topp. De senaste åren har även näthandeln skjutit i höjden och numera shoppar nio av tio på nätet.

Läs hela artikeln