Tips & Trender

Den digitala utveckling rusar fram och det kan vara svårt att hänga med i svängarna. För att hjälpa dig att navigera i den digitala världen så skriver vi regelbundet artiklar som hjälp

Har du hakat på IGTV-trenden på Instagram?

Experterna på Instagramkonferensen LaterCon står enade - du vill inte missa IGTV-plattformen 2020! IGTV är fortfarande en relativt outforskad funktion via Instagram med få innehållsskapare. Det är ett optimalt tillfälle för dig eller företaget att utmärka er på ett annorlunda sätt. Haka på trenden redan nu!

Läs hela artikeln

Vad händer om Instagrams gilla-markeringar försvinner?

Du kanske har hört på ryktesvägar om att Instagram kommer ta bort sina gilla-markeringar? Vad kommer detta ha för effekt på marknadsföring och innehållsskapande? Hur påverkas influensers som arbetar via Instagram? Pilotprojektet har mött både kritik och hyllningar - låt oss på Camelonta guida dig i vad som diskuteras på sociala medier.

Läs hela artikeln

Missade du årets Conversion Jam? Vi går igenom det senaste inom konvertering!

Conversion Jam är den årliga konferensen där företagsverksamma får ta del av de senaste digitala verktygen och tankarna för att kunna öka sin tillväxt och optimera den digitala användarupplevelsen. Camelonta var på plats och nedan listar vi några av våra favoritämnen som diskuterades under dagen!

Läs hela artikeln

Gör din hemsidan snabbare med 5 enkla steg - Camelontas utvecklingsteam tipsar!

Så gott som alla svenskar använder internet varje dag till olika ändamål. Vad man gör varierar, men Google, nyhetssidor, sociala medier och Youtube ligger i topp. De senaste åren har även näthandeln skjutit i höjden och numera shoppar nio av tio på nätet.

Läs hela artikeln

Därför ska du använda kategorier i ditt Instagramflöde!

Instagram-experterna via #LaterCon är överens - ett enhetligt flöde i din Instagram-profil är grunden till en lyckad kommunikation. Men hur skapar du egentligen ett enhetligt flöde för att stärka din personliga eller företagets varumärkesidentitet? Vi på Camelonta presenterar do's och don'ts i ditt innehållsskapande!

Läs hela artikeln

LaterCon 2019 - En Instagram marketingkonferens!

Camelonta har tagit del av Instagram-konferensen LaterCon och ger dig Intagramstrategier och trendspaningar inför 2020. LaterCon är en livesänd webbkonferens där kända internationella profiler inom marknadsföring har guidat publik över hela världen genom dolda Instagramfunktioner och varumärkesstrategier. Läs vidare för att ta del av de hetaste trenderna! 

Läs hela artikeln

Customer journey mapping - förstå dig på kundresan!

Customer journey mapping är ett användbart verktyg som hjälper dig att förstå hur kunder interagerar med ditt företag. Det är inte ovanligt att det råder förvirring kring kundens köpresa. Customer journey mapping hjälper dig att förbättra kundupplevelsen och skapa långsiktiga kundrelationer!

Läs hela artikeln