Tips & Trender

Den digitala utveckling rusar fram och det kan vara svårt att hänga med i svängarna. För att hjälpa dig att navigera i den digitala världen så skriver vi regelbundet artiklar som hjälp

Missade du årets Conversion Jam? Vi går igenom det senaste inom konvertering!

Conversion Jam är den årliga konferensen där företagsverksamma får ta del av de senaste digitala verktygen och tankarna för att kunna öka sin tillväxt och optimera den digitala användarupplevelsen. Camelonta var på plats och nedan listar vi några av våra favoritämnen som diskuterades under dagen!

Läs hela artikeln

Gör din hemsidan snabbare med 5 enkla steg - Camelontas utvecklingsteam tipsar!

Så gott som alla svenskar använder internet varje dag till olika ändamål. Vad man gör varierar, men Google, nyhetssidor, sociala medier och Youtube ligger i topp. De senaste åren har även näthandeln skjutit i höjden och numera shoppar nio av tio på nätet.

Läs hela artikeln

Därför ska du använda kategorier i ditt Instagramflöde!

Instagram-experterna via #LaterCon är överens - ett enhetligt flöde i din Instagram-profil är grunden till en lyckad kommunikation. Men hur skapar du egentligen ett enhetligt flöde för att stärka din personliga eller företagets varumärkesidentitet? Vi på Camelonta presenterar do's och don'ts i ditt innehållsskapande!

Läs hela artikeln

LaterCon 2019 - En Instagram marketingkonferens!

Camelonta har tagit del av Instagram-konferensen LaterCon och ger dig Intagramstrategier och trendspaningar inför 2020. LaterCon är en livesänd webbkonferens där kända internationella profiler inom marknadsföring har guidat publik över hela världen genom dolda Instagramfunktioner och varumärkesstrategier. Läs vidare för att ta del av de hetaste trenderna! 

Läs hela artikeln

Customer journey mapping - förstå dig på kundresan!

Customer journey mapping är ett användbart verktyg som hjälper dig att förstå hur kunder interagerar med ditt företag. Det är inte ovanligt att det råder förvirring kring kundens köpresa. Customer journey mapping hjälper dig att förbättra kundupplevelsen och skapa långsiktiga kundrelationer!

Läs hela artikeln

5 tips för att välja rätt sökord och boosta din webbtrafik!

Vill du öka trafiken på din webbsida och driva på köp online? Då vill du vara där kunden är och det börjar i sökfältet! 

Läs hela artikeln

Personas - vad, hur, varför?

När vi skapar annonser och content till våra kunder, vill vi ha stor förståelse för vem vi kommunicerar till. Personas är en bra utgångspunkt för att skapa en mer nyanser bild av målgrupperna, där fokus ligger på deras faktiska behov, snarare än enbart demografiska egenskaper.

Läs hela artikeln